Ana SayfaDizilerHekimoğlu Dizisi Hem Ekranda Hemde Sosyal Medyada Zirvede!

İlgili Postlar

Hekimoğlu Dizisi Hem Ekranda Hemde Sosyal Medyada Zirvede!

Kanal D ekranlarının sevilen Dizisi Hekimoğlu 7. yeni bölümüyle dün akşam ekranlara geldi. Başrollerini Timuçin Esen, Okan Yalabık, Ebru Özkan Saban, Kaan Yıldırım, Aytaç Şaşmaz ve Damla Colbay’ın paylaştığı dizi, reytinglerde zirvede yer alırken sosyal medyada da çok konuşulmayı başardı. Dizi, yüzde 9.40 reytingle ve yüzde 22,89 izlenme payı ile AB kategorisinde en çok izlenen dizi oldu.

Salı Dizileri 2020

Hekimoğlu Dizisi Zirvede!

Hemolitik anemi bulgusuyla hastaneye getirilen 16 yaşındaki bir gencin hastalığının anlatıldığı 7. bölümde, İpek ile Ateş Hekimoğlu arasındaki ağrı kesici iddiası bölüme damgasını vurdu. Hekimoğlu, iddiayı kaybetmemek için bir hafta boyunca ağrı kesici almadan yaşamaya çalıştı. hatta bacağının ağrısını bastırmak için parmağını kırdı. Ateş Hekimoğlu’nun zor anlarının yaşandığı sahneler izleyicinin büyük ilgisini çekti. Hekimoğlu’na hayat veren başarılı oyuncu Timuçin Esen’in oyunculuk performansıyla izleyicilerden bir kez daha tam not aldı.

Dizide, dikkat çeken bir diğer ayrıntı ise organ nakliydi. Dr. İpek’in Mehmet Ali’ye, her yıl karaciğer bulunamadığı için 2 bin hasta hayatını kaybettiğini, bunun günde 5 hasta demek olduğunu,  keşke ülkemizde daha fazla organ bağışı yapılabilmesinin vurgulaması, organ bağışının önemini tekrar gündeme getirdi.

#kendimlesavaşım hashtag’i ile saatlerce TT’de kalan Hekimoğlu, sosyal medyanın en çok konuşulan konularından biri oldu.

Hekimoğlu, her Salı akşamı saat 20.00’de Kanal D’de…

Hekimoğlu 7. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Hekimoğlu Ağrılarına Kafa Tutuyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler