Ana SayfaDizilerHekimoğlu 7. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Hekimoğlu Ağrılarına Kafa Tutuyor!

İlgili Postlar

Hekimoğlu 7. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Hekimoğlu Ağrılarına Kafa Tutuyor!

Hekimoğlu dizisi merakla beklenen 7. yeni bölümüyle yarın akşam ekranlara gelecek. Dizinin yeni bölümünde; İpek, Hekimioğlu’nun polikliniğe girmesini sağlamak için onunla kullandığı ağrı kesiciler üzerine iddiaya girer. Hekimoğlu hastanede ilaç kullanmadığı ilk gün işe geç kalan Memoli’yi gözüne kestirir ve kendisi yerine onu poliklinik görevine gönderir. Hastaneye Hemolitik Anemi olan genç bir hasta gelir. Başta hastalığın genetik olduğu sorgulansa da gerçek çok farklıdır. Dizinin yeni fragmanında Hekimoğlu ağrılarına kafa tutuyor.

Salı Dizileri 2020

Hekimoğlu Ağrılarına Kafa Tutuyor!

Hekimoğlu 7. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Hekimoğlu kullandığı ilaçları iddia üzerine bıraktıktan sonra zor bir sürece giriyor. Herkes onun için endişelenmeye başlıyor. Hasta karaciyer nakli olacağı sırada Hekimoğlu olaya dahil olup o ameliyatın yapılmasına engel oluyor.

İşte Hekimoğlu 7. bölüm 2. fragmanı….

https://youtu.be/EKxqJekkKhA

HEKİMOĞLU 6. BÖLÜM ÖZETİ!

Hastaneye gelen evsiz kadın kendisine müdahale eden Mehmet Ali’nin kolundan ısırır. Kadının hastalığı araştırılırken Mehmet Ali ile  Orhan’ın hastayla fazlasıyla ilgilenmesi Hekimoğlu’nun gözünden kaçmaz. Hemşireye asansörün bozulduğunu söyleyen Hekimoğlu İpek’in odasından çıkmasını sağlayıp odadan Orhan ile Mehmet Ali’nin dosyasını alır.

Kadın’ın kanser olduğu ve aynı zamanda bulaşıcı bir hastalığı olduğu anlaşılır. İpek, kadının hayatı hakkında kimsenin araştırma yapmasını istemez. Onun hayatını merak edenin polisi aramasını ve herkesin görevinin başına dönmesini ister. Ancak kadın ölmek üzere olduğu için onun bir yakını olabileceğini düşünen Orhan ile Mehmet Ali, kadının çizdiği resimlerden kadının yaşadığı yeri bulur.

Onun resimlerde işaret ettiği yerde bir kutu ve kutunun içinde kadının ailesiyle çekilmiş fotoğraflarını bulurlar. Resimlerden kadının kullandığı arabada kaza geçirdiğini ve o kazada eşiyle oğlunu kaybettiğini anlaşılır. Mehmet Ali, ölmek üzere olan kadının başına gidip eşiymiş gibi onu affettiğini söyler.

Hekimoğlu ise Orhan’ı o evsizlerin olduğu yerde gözyaşları içinde bulur. Orhan, kendisinin bir abisi daha olduğunu, onların mahalleye taşınmadan önce abisinin evi terk ettiğini ve bir kez onu orada gördüğünü, oraya ise abisini bir kez daha görüp sarılmak için geldiğini söyler.

Hekimoğlu 7. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! İpek ile Girdiği İddia Bu Sefer Hekimoğlu’nu Zorluyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler