Ana SayfaDizilerDoğduğun Ev Kaderindir 6. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Zeynep Kibrit İçin Babasını...

İlgili Postlar

Doğduğun Ev Kaderindir 6. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Zeynep Kibrit İçin Babasını Karşısına Alıyor!

Tv 8 ekranlarının büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Doğduğun Ev Kaderindir 12 şubat çarşamba günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Zeynep, Kibrit’e aile olmak için Mehdi ile evli kalmayı kabul ediyor. ilk kez kendi kararını kendi veren Zeynep, hayatta bir duruşu olduğunu gösteriyor. Benal’in Mehdi’den hamile kalıyor. Zeynep Kibrit için onu istemeyen babasını karşısına alıyor.

Çarşamba Dizileri 2020

Zeynep Kibrit İçin Babasını Karşısına Alıyor!

Doğduğun Ev Kaderindir 6. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Mehdi ile Zeynep, Kibrit’i çocuk esirgemeden çıkartıp eve getiriyor. Ancak Bayram Kibrit’i evde istemiyor. Tekrar içmeye başlayan Bayram’ın karşısına çıkan Zeynep, onun çocukluğunu çaldığını söyleyip aynı şeyi Kibrit’e yapmasını istemiyor. Sakine ise Bayram’ı yastıkla boğmaya çalışıyor. Mehdi, kendisini şikayet eden kişinin Ekrem olduğunu öğreniyor. Benal ise Zeynep’e büyük bir itirafta bulunmaya hazırlanıyor.

İşte Doğduğun Ev Kaderindir 6. bölüm 2. fragmanı…

DOĞDUĞUN EV KADERİNDİR 5. BÖLÜM ÖZETİ!

Zeynep’in annesiyle babası kızlarının Mehdi tarafından defalarca kovulduğunu öğrenince eşyalarını toplamaya başlar. Müjgan ise kardeşinin başına gelenlerden Zeynep’i suçlar. Zeynep, artık onun karşısında susmaktan vazgeçer ve ilk kez kendisini savunur. Mehdi, mahkemeye çıkar ve suçsuz olduğu anlaşılır.

Kibrit ise çocuk esirgeme kurumunda babası bildiği Mehdi’nin kendisini kurtarmasını bekler. Bu arada Benal, Mehdi’den hamile kaldığını öğrenir. Nuh, Emine’nin yanına gidip ondan Zeynep’le Mehdi’yi bir araya getirip barıştırmak için yardım ister. Emine, Zeynep’i ikna edip birlikte dışarı çıkar. Zeynep, Mehdi’yle Nuh’u da orada görünce bunun bir plan olduğunu anlar.

Hep birlikte lüks bir mekana eğlenmeye giderler. Orada Ekrem ile başka bir kadını birlikte görürler. Ekrem’in başka bir kadınla ilişkisi vardır ve o kadından bir de kızı vardır. Nermin’in ise bunlardan haberi yoktur. Ertesi gün Zeynep Kibrit’i görmeye gider. Oraya gelen Mehdi Zeynep’e aile olmayı becerebilselerdi Kibrit’i çıkarıp yanlarına alabileceklerini söyler.

Zeynep, Mehdi’ye kendisine defalarca kez git dediğini hatırlatır. Mehdi, Zeynep’e ‘Gitme Kal’ der. Zeynep, onun ağzından böyle bir şey duyduğu için şaşırır önce ama sonra Kibrit için kalmayı kabul eder. Mehdi Zeynep’in bu kararı karşısında çok mutlu olur ve ona ilk kez sarılır.

Doğduğun Ev Kaderindir 6. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Zeynep Benal’in Hamile Olduğunu Öğreniyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler