Ana SayfaDizilerÇukur 3. Sezon 20. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Çağatay Her Yerde Çukur'u...

İlgili Postlar

Çukur 3. Sezon 20. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Çağatay Her Yerde Çukur’u Hissedecek!

Show Tv ekranlarının fenomen dizisi Çukur 3. sezon 20. yeni bölümüyle bu akşam ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Çağatay, oynanan oyunlardan sıkılıyor ve artık ayağının altında bir Koçovalı istemiyor. Mahalleye büyük bir polis baskını oluyor ve ne kadar Koçovalı varsa emniyete çağrılıyor. Yamaç ile Efsun aşkı ilerliyor. Çağatay ise her yerde Çukur’u hissedecek.

Pazartesi Dizileri 2020

Çağatay Her Yerde Çukur’u Hissedecek!

Çukur 3. sezon 20. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Çağatay’ın Koçovalılara karşı yaptığı büyük darbeye karşı Yamaç, ona her yerde Çukur’u hissettirecek. Yamaç’ın köşeye sıkıştığını öğrenen Efsun duyduğu silah sesiyle büyük bir korku yaşıyor. Karaca’nın gitmesini istemeyen Azer, onu öpüyor. Azer Koçovalılara damat mı oluyor?

İşte Çukur 3. sezon 20. bölüm 22. fragmanı….

ÇUKUR 3. SEZON 19. BÖLÜM ÖZETİ!

Yamaç’ın ölmediği ortaya çıktıktan sonra Çağatay Çukur’a bir adamını yerleştir ve ondan Yamaç’ı bulduğu yerde öldürmesini ister. Mahalleli ise gencin Çağatay’ın adamı olduğundan şüphelenir. Genç Yamaç’ı bulup karşısına çıkar. Tam onu öldüreceği sırada Vartolu yetişir ve genci iki ayağından vurur.

Vurulan genç, Çağatay’ın adamı olduğunu itiraf etmek zorunda kalır. Annesiyle tehdit edilen Mahsun, Yücel tarafından feci şekilde dövülür. Mahsun’un annesi Koçovalılar tarafından Çukur’a yerleştirilip koruma altına alınır ve Mahsun’a yaralı bir şekilde Çağatay’ın elinden kurtarılır. Baytar Mahsun’un yaralarına bakıp onu tedavi eder.

Vartolu ile Yamaç, uzun bir yolculuğun ardından yüzleşir ve babalarının ölümüne neden olan Yücel’i öldürüp babalarının intikamını almak için harekete geçer. İki kardeş Yücel’i buldukları yerde öldürür. Yamaç, daha önceden de yanan evden kurtulan Yücel’in öldüğünden emin olmak için tekrar dönüp kontrol eder. Onun öldüğünden emin olan Yamaç ile Vartolu, onun için derin bir mezar kazar.

Yamaç, abisine mezarı daha da derin kazmaları gerektiğini söyleyince Vartolu, bundan sonrasının artık cehennem olacağını söyleyip onu gömer. Yücel’i gömdükten sonra, artık içindeki vicdan azabından da kurtulan Yamaç, derin bir nefes alır ve abisinden uyuyabileceği bir yatak ister.

Çukur 3. Sezon 20. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Çağatay’dan Koçovalılara Büyük Darbe!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler