Ana SayfaDizilerYasak Elma 69. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Yıldız'ın Nadir'in Evlenme Teklifine Cevabı...

İlgili Postlar

Yasak Elma 69. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Yıldız’ın Nadir’in Evlenme Teklifine Cevabı Gecikmiyor!

Fox Tv ekranlarının en çok izlenen dizilerinden Yasak Elma 68. yeni bölümüyle izleyicileri ekranlara kilitlemeyi başardı. Dizinin yayınlanan son bölümünde; Yıldız, Halit’in ihanetini affetmiyor ve bebeğini de alıp evi terk ediyor. Halit’e bir darbede çocuklarından geliyor. Erim’de evi terk edip annesine yerleşiyor. Yıldız’la Halit resmen boşanıyor. Halit, Leyla’nın hamile olduğunu öğreniyor. Nadir’den Yıldız’a önce iş teklifi sonra evlenme teklifi geliyor. Dizinin yeni bölüm fragmanında Yıldız’ın, Nadir’in evlenme teklifine cevabı gecikmiyor.

Pazartesi Dizileri 2020

Yıldız’ın Nadir’in Evlenme Teklifine Cevabı Gecikmiyor!

Yasak Elma 69. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Nadir, Yıldız’a süpriz bir doğum günü partisi veriyor. Bunu öğrenen Halit, deliye dönüyor ve Nadir’e yumruk atıyor. Yıldız Nadir’in karşısına çıkıp evlenme teklifini kabul ettiğini söylüyor.

İşte Yasak Elma 69. bölüm 1. fragmanı….

YASAK ELMA 68. SON BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Yıldız, Halit’le Leyla’yı aynı evde yakaladıktan sonra eve dönüyor. Halit, yaptıklarını inkar ediyor ve evden gitmeye kararlı Yıldız’ı durdurmaya çalışıyor. İyice köşeye sıkışan Halit çocuklarından da büyük tepki alıyor. Yıldız, Halit Can’ı alıp Emir’in evine gidiyor. Kaya ile Bolu’ya balayına giden Ender, olanları duyunca apar topar geri dönüyor.

Yıldız, kendisinden başka herkesin Halit’le Leyla’nın ilişkisini bildiğini öğrenince çok sinirleniyor. Halit, büyük bir üzüntü içerisine giriyor. Leyla’yı arayıp sormuyor. Yıldız’ın boşanmak istediğini duyan Erim, babasına tepki gösterince Halit, oğlunun üzerine yürüyor. Erim valizini toplayıp evi terk edip annesinin evine gidiyor.

Yıldız, gazeteciye röportaj verip boşandıktan sonra yayınlanmasını istiyor. Kaya, Yıldız’ın boşanma protokolünü Halit’e götürüyor. Yıldız, Halit’le boşanma ayrıntılarını konuşmak için şirkete gidiyor. Leyla’da işten istifa ettiğini ve onu bekleyeceğini söylemek için şirkete gidiyor. İkili şirkette karşılaşıyor. Yıldız, herkesin önünde Leyla’nın saçını başını yoluyor. Onu rezil ediyor.

Ender ise o anları büyük bir zevkle izliyor. Olayın üzerine Halit, boşanma protokolünü imzalıyor. İkili bir celsede boşanıyor. Halit, bitik bir vaziyette eve dönerken Leyla’dan telefon geliyor. Önce Halit onla görüşmek istemiyor ama 5 dakika deyince Leyla’nın yanına uğruyor. Ona, biraz kafasını dinlemesini gerektiğini söylediğinde Leyla, hamile olduğunu açıklıyor.

Nadir’de evine yeni taşınan Yıldız’ın yanına hediyelerle gidiyor. Ona kanalda isterse işe başlayabileceğini söylüyor. Ardından Yıldız’a evlenme teklifi ediyor. Lila’da Yiğit’in döneceğini öğrenip onu hava limanında karşılıyor. Ancak Yiğit yanında bir kızla uçaktan iniyor.

Yasak Elma 68. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Yıldız Halit’ten Boşanıyor Mu?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler