Ana SayfaDizilerZalim İstanbul 31. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Nedim Cemre İle Cenk'i Kurtarmayı...

İlgili Postlar

Zalim İstanbul 31. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Nedim Cemre İle Cenk’i Kurtarmayı Başarıyor!

Kanal D ekranlarının sevilen dizilerinden Zalim İstanbul 30. yeni bölümüyle ekranlara geldi. Dizinin yayınlanan son bölümünde; Şeniz, Cemre’nin bildiklerini anlatmaması için onu adam tutuyor ve onu öldürmelerini istiyor. Herkes Cemre’yi bulmak için seferber oluyor. Civan Damla ile ablasını bulmaya gittiği yolda kaza geçiriyor. Cenk, Cemre’yi tam bulmuşken o da dondurucuya kapatılıyor. Yaralı olan Nedim, Cemre ile Cenk’i kurtarmaya başarıyor.

Pazartesi Dizileri 2020

Nedim Cemre İle Cenk’i Kurtarmayı Başarıyor!

Zalim İstanbul 31. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Cenk ile Cemre, eksi 10 derece soğuklukta ölümle yüz yüze geliyor. Artık kurtulamayacaklarına inanan Cenk Cemre’ye büyük bir itirafta bulunuyor. Ona Ceren’in karnındayken ölen bebeğin babasının kendisi olduğunu itiraf ediyor. O sırada yaralıda olsa Nedim, onları buluyor ve soğuk odadan kurtarıyor. Şeniz, oğlunu donmak üzere olduğunu görünce deliye dönüyor. Agah, Cemre’yi kaçıran adamı buluyor ve kafasına silahını dayanıp bu olayda Şeniz’in parmağı olup olmadığını soruyor.

İşte Zalim İstanbul 31. bölüm 1. fragmanı….

https://youtu.be/xTZ4R0JEqEY

ZALİM İSTANBUL 30. SON BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Cemre, Nedim’in davet yemeğinden kaybolmasından sonra Ceren Şeniz’in hareketlerinden şüphelenir ve onu tuvalete kadar takip ediyor. Şeniz’in konuştuğu kişiye işin o gece bitmesi gerektiğini duyup onun bir şeyler karıştırdığını anlıyor. Cenk, ortadan kaybolan Cemre’nin eve gittiğini düşünüyor. Eve gittiğinde ise telefonu kafalı olan Cemre’nin evde olmadığını öğrenip telaşlanmaya başlıyor.

Herkes Cemre’yi bulmak için seferber oluyor. Ceren, bu işin içinde Şeniz’in parmağı olduğunu anlayıp ablasının sonunun bebeği gibi olmasından korkmaya başlıyor. Kızından haber alamayan Seher, kendisini kaybediyor. Nedim’e Cemre’nin eli kolu bağlı halde fotoğrafı geliyor ve gönderen kişi ondan fidye istiyor.

Nedim, amcasını dinlemeden parayı bulup yola çıkıyor. Arkasından Cenk’de gidiyor. Damla ile Civan’da Cemre’yi kurtarmak için gittikleri yolda büyük bir kaza geçiriyor. Cenk, Nedim’i paralarla birlikte bulup arabaya bindiriyor. Paraları verdikten sonra Cemre’yi istiyorlar. Ancak adam Nedim’in kafasına taş vurarak onu yaralıyor.

Nedim yerde baygın yatarken Cenk silahı alıp adamdan kendisini Cemre’ye götürmesini istiyor. Adam derin dondurucuya Cenk’i götürüyor. Cenk kapı açılınca Cemre’yi görünce onun yanına koşuyor. Adamda üstlerinden kapıyı kapatıyor. Cenk’le Cemre, içeride kalıyor.

Zalim İstanbul 30. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Cemre’yi Kurtarmak İçin Herkes Seferber Oluyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler