Ana SayfaDizilerSefirin Kızı 9. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Sancar Videoyu İzledikten Sonra Akın'a...

İlgili Postlar

Sefirin Kızı 9. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Sancar Videoyu İzledikten Sonra Akın’a Ne Yapacak?

Star Tv’nin sevilen dizisi Sefirin Kızı 8. yeni bölümüyle ekranlara geldi. Dizinin yayınlanan son bölümünde; Nare, kızıyla birlikte kendisine kaçmış süsü veriyor. Ancak Sancar’ın kendisinin peşinden Barselona’ya gideceğini öğrenince ortaya çıkmak zorunda kalıyor. Paraları aldığını ve kızının nafakası olduğu yazılı notu alan Sancar. onu yazanın Nare olmadığını anlıyor. Dizinin yeni bölüm fragmanında; Sancar Nare’nin sakladığı videoyu izledikten sonra Akın’a ne yapacak?

Pazartesi Dizileri 2020

Sancar Akın’a Ne Yapacak?

Sefirin Kızı 9. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Sancar, Nare ve kızını yerleştirdiği evin penceresinden ona hayranlıkla bakıyor. Halise, oğlunun Nare’ye ev açtığını öğrenince ona karşı çıkıyor. Sancar’a, herkesin Nare’yi metres tuttuğunu düşüneceğini söyleyince oğlundan büyük tepki alıyor. Sancar, Nare’nin kızının anası olduğunu ve ona dokunamayacağını ama onun için dünyayı yakacağını söyler. Nare Müge ile Gencer’e, Akın’ın videosunu izletirken onlara o videoyu Sancar’ın görmemesi gerektiğini söylüyor. O sırada gelen Sancar, videoyu Nare’nin elinden alıp izliyor.

İşte Sefirin Kızı 9. bölüm 1. fragmanı…

SEFİRİN KIZI 8. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Sancar, Nare’nin Melek’i de alıp gittiğini öğrendiğinde deliye dönüyor. Onu yaralayan çok geç bulduğunu kızını alıp gitmesinden ziyade daha önceden de Nare’nin onu terk etmesidir. Sancar, kendisine değilde Gediz’e mektup bırakıp gitmesine daha da bozuluyor ve hıncını yıllardır sakladığı Nare’nin mektuplarından alıyor.

Gediz Sancar’a, Nare’nin sandıktaki paraları alıp gittiğini ve onların kızının nafakası olarak kabul etmesi gerektiği yazdığı notu ona veriyor. Aslında her yerde aranan Akın, paraları alıp bu notu Nare’nin yazını taklit ederek yazmıştır. Müge Akın’a o kadar aşık olmuştur ki onun gerçek yüzünü göremez hale gelmiştir. Hatta onun için hırsızlık bile yapmaya yeltenmiştir.

Sancar, Nare’yi buluyor ve ona o nottaki yazının onun olmadığını anladığını söylüyor. Ardından onu Akın’ın köstebeği olmakla hatta onun sevgilisi olmakla suçlayınca Nare neye uğradığını şaşırıyor. Sözlerine devam eden Sancar, Müge’yi mi koruduğunu Akın’ın sevgilisinin o mu olduğunu soruyor. Konuşmaları duyan Gediz, Sancar’ın üzerine saldırıp onu yumrukluyor. İkilinin bir kez daha arası bozuluyor.

Sefirin Kızı 8. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Sancar Nare’nin Peşinden Gidiyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler