Ana SayfaDizilerSefirin Kızı 8. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Sancar Nare'nin Peşinden Gidiyor!

İlgili Postlar

Sefirin Kızı 8. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Sancar Nare’nin Peşinden Gidiyor!

Star Tv’nin sevilen dizisi Sefirin Kızı 8. yeni bölümüyle 10 şubat pazartesi günü ekranlara gelecek. Dizinin son bölümünde; Nare, kimseye iyi gelmediğini düşünüp, Sancar ile Gediz hapisten çıktıktan sonra bir mektup bırakıp kızını da alıp gitmeye karar veriyor. Dizinin yeni bölüm fragmanında; Sancar, Nare’nin gittiğini öğrenip onun peşinden gidiyor.

Pazartesi Dizileri 2020

Sancar Nare’nin Peşinden Gidiyor!

Sefirin Kızı 8. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Gediz Sancar’a, Nare’nin kendisine bir mektup bırakıp gittiğini, giderken de onun paralarını aldığını söylüyor. Menekşe Sencar’ı, durdurmaya çalışıyor ama o Nare’nin peşinden onu ve kızını geri getirmek için yola çıkıyor.

İşte Sefirin Kızı 8. bölüm 1. fragmanı….

SEFİRİN KIZI 7. BÖLÜM ÖZETİ!

Gediz, hapiste olanları birde Sancar’ın ağzından dinler. Sancar, bir yıl boyunca para biriktirip Nare’yi bulmak için yurt dışına gittiğinde onun başka bir adamla birlikte olduğunu öğrendiğini, yine de inanmadığını ama onu aradığında telefona onun sevgilisinin çıktığını ve orada Nare’nin ‘Kiim arıyor aşkım’ dediğini kulaklarıyla duyduğunu anlatır.

Gediz, Sancar’ı dinledikten sonra ona inanır ama yinede Nare’nin neden öyle bir şey dediğine anlam veremez. Necdet’in hapse düştüğünü öğrenen Sancar, onu koğuşuna alınmasını sağlar. Onu sıkıştırınca Sancar, Nare’yi öldürmek isteyenin annesi olduğunu öğrenir. Akın, Müge’yle yakınlık kurup yıllarca ondan Sancar hakkında haber almıştır.

Sancar’ın yurt dışına Nare’nin peşinden gittiğini öğrenip onun sevgilisi olduğu kumpasını da Akın kurmuştur. Gediz ile Sancar’ın belediyenin kasasını boşaltmadıkları ve masum oldukları anlaşılır. Suçlunun ise Akın olduğu ortaya çıkar. Polisler her yerde Akın’ı arar. 70 yıllık miras sırrı ortaya çıkınca, Sancar ile Gediz’in el konulan tüm mal varlıkları geri verilir. Eve gelen Sancar, annesinden yaptığının hesabını sorar.

Halise, Nare’ye zarar vermek istemediğini sadece onu korkutup göndermek istediğini söylese de Sancar ona inanmayıp annesini evden kovar. Nare, Müge’ye Akın’ın kendisine tecavüz ettiğini anlatır. Akın’ın kendisini sevdiğini zanneden Müge büyük bir hayal kırıklığına uğrar. Akın’a hiçbir şey belli etmeden onu alıp dağ evine götürür ve orada kimsenin onu bulamayacağını söyler. Nare ise Gediz’e bir mektup bırakıp kızını da alıp gider. Gediz, gözyaşları içinde Nare’nin mektubunu okur.

Sefirin Kızı 8. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Nare Kızını Da Alıp Gidiyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler