Ana SayfaDizilerHekimoğlu 7. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! İpek ile Girdiği İddia Bu Sefer...

İlgili Postlar

Hekimoğlu 7. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! İpek ile Girdiği İddia Bu Sefer Hekimoğlu’nu Zorluyor!

Kanal D’nin büyük bir beğeniyle izlenen dizisi Hekimoğlu merakla beklenen 6. yeni bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan son bölümünde; Hastaneye gelen evsiz kadının hastalığının ne olduğunu anlaşılmadan kadın hastaneden kaçıyor. Mehmet Ali ile Orhan, kadını bulmak için seferber oluyor. Evsiz kadının hikayesi Doktor Orhan’a kaybolan abisini hatırlatıyor. Dizinin yeni bölüm fragmanında; İpek ile girdiği iddia bu sefer Hekimoğlu’nu zorluyor.

Salı Dizileri 2020

İddia Bu Sefer Hekimoğlu’nu Zorluyor!

Hekimoğlu 7. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; İpek, Hekimioğlu’nun polikliniğe girmesini sağlamak için onunla kullandığı ağrı kesiciler üzerine iddiaya giriyor. Hapları kullanmadığı süre poliklinik görevini yapmayacaktır. Hekimoğlu hastanede ilaç kullanmadığı ilk olarak gözüne o gün işe geç kalan Memoli’yi kestiriyor ve kendisi yerine onu poliklinik görevine gönderiyor. Mehmet Ali’de poliklinikten nefret ettiği için bu krizi fırsata çeviriyor. Hemolitik Anemi olan genç bir hasta getiriliyor. Başta hastalığın genetik olduğu sorgulansa da gerçek böyle değildir. Bu durumda Hekimoğlu’nun yardımına ihtiyaç olur ancak o ağrı kesicilerini almadığı için çok zorlanıyor.

İşte Hekimoğlu 7. bölüm 1. fragmanı…

https://youtu.be/SWTl0aRN_a0

HEKİMOĞLU 6. SON BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Hastaneye gelen evsiz kadın kendisine müdahale eden Mehmet Ali’nin kolundan ısırıyor. Kadının hastalığı araştırılırken Mehmet Ali ile  Orhan’ın hastayla fazlasıyla ilgilenmesi Hekimoğlu’nun gözünden kaçmıyor. Hemşireye asansörün bozulduğunu söyleyen Hekimoğlu İpek’in odasından çıkmasını sağlayıp odadan Orhan ile Mehmet Ali’nin dosyasını alıp okuyor.

Kadın’ın kanser olduğu ve aynı zamanda bulaşıcı bir hastalığı olduğu anlaşılıyor. İpek, kadının hayatı hakkında kimsenin araştırma yapmasını istemiyor. Onun hayatını merak edenin polisi aramasını ve herkesin görevinin başına dönmesini istiyor. Ancak kadın ölmek üzere olduğu için onun bir yakını olabileceğini düşünen Orhan ile Mehmet Ali, kadının çizdiği resimlerden kadının yaşadığı yeri buluyor.

Onun resimlerde işaret ettiği yerde bir kutu ve kutunun içinde kadının ailesiyle çekilmiş fotoğraflarını buluyorlar. Resimlerden kadının kullandığı arabada kaza geçirdiğini ve o kazada eşiyle oğlunu kaybettiğini anlaşılıyor. Mehmet Ali, ölmek üzere olan kadının başına gidip eşiymiş gibi onu affettiğini söylüyor.

Hekimoğlu ise Orhan’ı o evsizlerin olduğu yerde gözyaşları içinde buluyor. Orhan, kendisinin bir abisi daha olduğunu, onların mahalleye taşınmadan önce abisinin evi terk ettiğini ve bir kez onu orada gördüğünü, oraya ise abisini bir kez daha görüp sarılmak için geldiğini söylüyor.

Hekimoğlu 6. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Evsiz Kadın Mehmet Ali’nin Annesi Mi?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler