Ana SayfaDizilerHekimoğlu 6. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Evsiz Kadın Mehmet Ali'nin Annesi Mi?

İlgili Postlar

Hekimoğlu 6. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Evsiz Kadın Mehmet Ali’nin Annesi Mi?

Kanal D ekranlarının salı günleri izleyenleri ekrana kilitleyen dizisi Hekimoğlu 6. yeni bölümüyle 4 şubat salı günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Hekimoğlu İpek’in bir randevusu olduğunu anlar ama o ise inkar eder. Bir erkek arkadaşıyla buluşan İpek karşısında Hekimoğlu’nu görünce şok olur. Hastaneye bulaşıcı menenjit hastalığı olan bir hasta gelir. Hasta muayene sırasında Mehmet Ali’yi kolundan ısırır. Orhan ile Mehmet Ali, kayıplara karışan evsiz kadını bulmak için harekete geçer. Hekimoğlu kadını araştırırken bir şey gözünden kaçmaz. Evsiz kadın Mehmet Ali’nin annesi mi?

Salı Dizileri 2020

Evsiz Kadın Mehmet Ali’nin Annesi Mi?

Hekimoğlu 6. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Hastaneye gelen bulaşıcı menenjit hastası olan kadının ortadan kaybolmasından sonra Doktor Orhan ve Mehmet Ali kadını bulmak için harekete geçer. Hekimoğlu, hastanın Mehmet Ali’yle ilgilenmesini sağlar. İkilinin arasında geçen konuşmalardan ve Mehmet Ali’nin fazlasıyla bu konuda hassas davranmasından o evsiz kadının kim olduğu merak konusu olur.

İşte Hekimoğlu 6. bölüm 2. fragmanı….

https://youtu.be/aDGyxDxe1xI

 

HEKİMOĞLU 5.  BÖLÜM ÖZETİ!

Hekimoğlu hastalara kötü davranır. Çünkü onların saçma sapan sebeplerle kendisini ve hastaneyi meşgul etmesine dayanamaz. İpek ise onun bu davranışından vazgeçirmek için aklına bir fikir gelir ve hastaya dokunmadan koyacağı her teşhis için Hekimoğlu’na 50 lira vermeyi teklif eder.

Hekimoğlu, bu teklifi kabul eder ve hastalarla komik diyaloglar yaşar. Ünlü bir klarnet ustası rahatsızlanıp hastaneye getirilir. Hekimoğlu, bu hastayı almak ister ancak hasta kendisiyle Mehmet Ali’nin ilgilenmesini istier. Bu duruma bozulan Hekimoğlu, vakaya karışmadan edemez.

Hastaya ALS teşhisi konulur ancak Hekimoğlu bu tanıdan şüphe eder. Artık yürüyemeyeceğini ve çok sevdiği işini yapamayacağı için hasta tedaviyi ret eder. Hatta hastaneyle bir protokol imzalar. Hastaya dokunmanın bile yasak olması Hekimoğlu’nu yıldırmas ve onun kalbi durduğu sırada müdahale edip hastayı hayata döndürür.

Hekimoğlu hastaya müdahale ettiği için mahkemelik bile olur. Mehmet Ali, yurt dışında çok iyi bir iş teklifi alır. Hastane çalışanlarından Muzo’nun yardımıyla Hekimoğlu hastayı Emara gönderir ve onun kaslarını hissetmemesinin sebebinin omurilikte olan bir kitlenin engellediğini anlar.

Hekimoğlu 6. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! İpek Hekimoğlu’na Fena Yakalanıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler