Ana SayfaDizilerAfili Aşk 32. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Kerem Ceyda'yla Nişanlanıyor Mu?

İlgili Postlar

Afili Aşk 32. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Kerem Ceyda’yla Nişanlanıyor Mu?

Afili Aşk 32. yeni bölümüyle 5 şubat çarşamba günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Ayşe, görücüleri kabul eder ama Kerem’in isteme olacağı sırada gelip ona aşkını ilan edeceğinden emindir. Kerem gelir ama onun gelme nedenini  öğrendikten sonra Ayşe büyük şok yaşar. O sırada Rıza, Ayşe’yi Ömer’e verdiğini söyler. Ayşe Ömer ile yemeğe çıkar. Kerem,aynı mekanda karşılaştığı Ayşe’nin konuşmalarından sonra soluğu Ceyda’nın evinde alır.Dizinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Kerem Ceyda’yla nişanlanıyor mu?

Çarşamba Dizileri 2020

Kerem Ceyda’yla Nişanlanıyor Mu?

Afili Aşk 32. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Ayşe, şirkete neşeyle geliyor ve bu durum Kerem’i sinir ediyor. Kerem Ayşe’nin sözlüsüyle geleceği yere Ceyda’yla gitmesi fitili ateşliyor. Ayşe, Kerem’i kıskanıyor ve keşke ondan önce Ömer’le tanışmış olmasını dile getiriyor. Bunu duyan Kerem soluğu Ceyda’nın evinde alıyor ve ona bir teklifte bulunuyor.

İşte Afili Aşk 32. bölüm 2. fragmanı…

https://youtu.be/cvEREP435FM

AFİLİ AŞK 31. BÖLÜM ÖZETİ!

Ayşe, inatla sözleşmesi bitene kadar şirketin yüzü olmaya devam eder. Kerem, onun şirketten gitmesini istemiş gibi görünmeye devam eder. Ayşe, önce Kerem’den bir aşk itirafı bekler. İnat etmeye devam eden Kerem’de ilk hareketi Ayşe’den bekler. Ayşe, Kerem’in yanında başka bir kadını görüp onu kıskandığını belli eder.

Kerem ise bu durumdan büyük bir keyif alır. Öyle bir an gelir ki Ayşe’nin eline onu kıskandıracak bir fırsat geçer. Erkut’u arayan kişi Ayşe’yi istemeye geleceklerini söyler. Bunu duyan Ayşe, Erkut’un elinden telefonu alıp görücüleri kabul ettiğini söyler. Kerem, daha boşanalı on gün olmadan Ayşe’yi istemeye gelenleri duyunca kıskançlıktan deliye döner.

Ayşe’ye görücüler gelmeden önce Erkut Sabri’nin gelmesini engeller. Ayşe, önce Sabri’nin sonra Kerem’in geleceğinden emin görücülere kahveleri hazırlayıp verir. Tahmin ettiği gibi de olur ve önce Sabri kapıya dayanır. Sabri, Ayşe’yi kimseye yar etmeyeceğini söyler. Sonra Kerem gelir. Onu gören Ayşe, Kerem’in aşk itirafı edeceğini beklerken o elindeki sözleşmeyi gösterip, kendisinden habersiz evlenmesi halinde sözleşmenin fes edileceğini ve kararını vermesini söyler.

 Afili Aşk 32. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Rıza Ayşe’yi Ömer’e Verince İşler Karışıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler