Ana SayfaDizilerSefirin Kızı 7. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Sancar İle Gediz'in Manidar Türkü...

İlgili Postlar

Sefirin Kızı 7. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Sancar İle Gediz’in Manidar Türkü Düellosu!

Star Tv ekranlarının yeni gözde dizisi Sefirin Kızı, 7. yeni bölümüyle 3 şubat pazartesi günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Akın, Müge’ye dost görünüp onların satılmakta olan evini alır. Nare, karşında Akın’ı görünce şok olur. Tutuklu olan Sancar, hapiste annesi ile Menekşe’nin bir olup Nare’ye yaptıkları kumpası öğrenir. Annesinin bile arkasından iş çevirdiğini öğrenen Sancar, Nare’den af diler. Dizinin yeni fragmanında; Aynı kadına aşık olan Sancar ile Gediz’in manidar türkü düellosu bölüme damgasını vuracak.

Pazartesi Dizileri 2020

Sancar İle Gediz’in Manidar Türkü Düellosu!

Sefirin Kızı 7. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Gediz ile Sancar, aynı kadına aşık olmanın acısını çeker. Birbirlerine yarin yanağından başka her türlü ortak olduklarına söz veren iki arkadaş, hapiste manidar türküyle göz göze gelir.

İşte Sefirin Kızı 7. bölüm 2. fragmanı…

SEFİRİN KIZI 6. BÖLÜM ÖZETİ!

Gediz’in babasının belediye başkanı olduğu dönemde kasadan çalınan yüklü miktardaki parayı çalmakla suçlanan Gediz ile Sancar, göz altına alınır. Göz altına alınmadan önce sadece evdeki kasada olan paraları kurtarmayı başarırlar. İkilinin tüm mal varlıklarına el konulur. Evsiz kalan Sancar’ın ailesi Refika’nın evine sığınır. Orada Nare’yi gören Halise, onu kovar. Ancak Müge araya girip, saldırıya uğradığı halde yaralı bir şekilde gelip Gediz’le Sancar’ı uyardığını ve para dolu kasayı onun sayesinde kurtardıklarını söyler.

Refika’da Nare’nin bir yere gitmeyeceğini söyleyince Halise susmak zorunda kalır. Ama saldırıyı kendisi yaptırdığı için tutuşmaya başlar ve Nare’ye polise gidip gitmediğini sorar. Sancar’la Gediz, ertesi gün tekrar polise teslim olmak şartıyla dışarı çıkar. Nare’ye saldıran üç kişiyi bulan Sancar, onları konuşturur ve bunu kendilerine yaptıranın Necdet olduğunu öğrenir. Her yerde Necdet’i arıyor ancak bulamaz.

Elvan ne kadar altını varsa Halise’ye verir. Tabi Menekşe’de vermek zorunda kalır. Elvan Menekşe’nin yüz görümlülüğü takımının bilekliğinin olmadığını fark eder. Menekşe, evde unuttuğu yalanını söyler. Ertesi gün Sancar’la Gediz, emniyete teslim olmak için erkenden kalkarlar. Sancar kapıda Nare’yi görünce çok şaşırır ve Melek’le de vedalaşıp gider. Müge, evlerine gelen Akın’ı samimi bir şekilde karşılar ve babalarından kalan evi onun alacağını öğrenir.

 Sefirin Kızı 7. Bölüm Fragmanı Yayında! Sancar Nare’den Özür Diliyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler