Ana SayfaDizilerKuzey Yıldızı İlk Aşk 20. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Kuzey Yıldız'ı İstemeye...

İlgili Postlar

Kuzey Yıldızı İlk Aşk 20. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Kuzey Yıldız’ı İstemeye Gidiyor!

Show Tv ekranlarının sevilen dizisi Kuzey Yıldızı İlk Aşk 19. yeni bölümüyle ekranlara geldi. Dizinin yayınlanan son bölümünde; Kuzey’in, Yaşar tarafından vurulmasından sonra iki aile iyice düşman oluyor. Yıldız ile Kuzey gizli saklı buluşmaya devam ediyor. Kuzey, kızlarından yardım alıyor ve Yıldız’ı gözlerden uzak oları kimsenin bulamayacağı bir yere götürüyor. Ama önce Sefer, onları buluyor sonra Kuzey’in ailesi. Kuzey’le babasının arası bir kez daha bozuluyor. Dizinin yeni bölüm fragmanında Kuzey, Yıldız’ı istemeye gidiyor.

Cumartesi Dizileri 2020

Kuzey Yıldız’ı İstemeye Gidiyor!

Kuzey Yıldızı İlk Aşk 20. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Kuzey ile Yıldız’ı ayrı bir heyecan sarıyor. Kuzey, Yıldız’ı istemek için hazırlanıyor. Yıldız, büyük bir heyecanla Kuzey’i bekliyor. Sefer ise kız mı yoksa erkek tarafından mı olacağını bilemiyor. Cihan doktor, Pembe’nin önünde diz çöküp ona evlenme teklif ediyor.

İşte Kuzey Yıldızı İlk Aşk 20. bölüm 1. fragmanı….

KUZEY YILDIZI İLK AŞK 19. SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Sefer’le Yıldız, Kuzey’i yaralı bir şekilde buluyor. Ancak o işin gırgırındadır ve Yıldız’a yarasının yeri yerine kalbini gösteriyor. Sefer ile Yıldız, Kuzey’i alıp eve getiriyor. O sırada polisler geliyor ve Yaşar, Kuzey’i vurduğu silahı Poyraz’ın eline verip onun vurduğunu söylüyor. Kuzey’in ailesi onun Yıldız’la görüşmesini yasaklıyor. Yıldız’ın ailesinde onu Kuzey’le görüşmesini yasaklıyor. Hatta bu durum Poyraz’la Kamer’in ilişkisini de etkiliyor.

Evlenmek üzere olan Kamer ile Poyraz da bir birlerine hasret kalıyor. Şule’nin şikayetiyle Nahide ile Pembe hapse giriyor. Sefer, karısının hasretiyle yanarken ondan gelen telefonla serbest kalacağını öğreniyor. Sefer Nahide’yi davul zurna ile karşılıyor. Cihan doktor ise Pembe’yi almak için bekliyor. Ancak Pembe onunla gitmeyeceğini söylüyor.

Kuzey, Gökçe ile Mine’nin yanına gidip onlara nasıl kendisini atlatıp Emin ile Ömer’le görüştüklerini soruyor. Kızlar önce afallasa da babasının Yıldız’la görüşmek için onlardan yardım istediğini anlıyor. Ordu’da bir dağ tesisinin olduğunu öğrenen Kuzey, Yıldız’ı alıp oraya götürüyor. Yıldız evdekilere, Fatma’da kalacağını söylüyor.

Sefer’de Nahide’ye süpriz yapıyor ve onu aynı tesise götürüyor. Orada Kuzey’in arabasını tanıyan Sefer önce, Kuzey’in Yıldız’ı aldattığını düşünüyor. Oraya gittiklerinde işin iç yüzünü anlıyor. Ama Kuzey’in annesi ve babası onun yerini öğrenip geliyor. Kuzey ile babasının arası bir kez daha bozuluyor.

 Kuzey Yıldızı İlk Aşk 19. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Kuzey Yıldız’ı İstemeye Hazırlanıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler