Ana SayfaDizilerKuzey Yıldızı İlk Aşk 19. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Kuzey Yıldız'ı İstemeye...

İlgili Postlar

Kuzey Yıldızı İlk Aşk 19. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Kuzey Yıldız’ı İstemeye Hazırlanıyor!

Show Tv’nin kahkaha garantili dizisi Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisi 19. yeni bölümüyle 1 şubat cumartesi günü ekranlara gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Yıldız’ın babasının kurşunuyla yaralanan Kuzey, ufak bir sıyrıkla kurtulur. Ama polisler Yaşar’ı tutuklamak için eve gelir. Oda suçu üstlenmesi için silahı Poyraz’a verip suçu onun üstlenmesini ister. İki aile bu durumda tekrar düşman olur ve Kuzey’le Yıldız’ın görüşmesini engeller. Dizinin yeni bölün fragmanında; Gizlice buluşmaya daha fazla dayanamayan Kuzey, Yıldız’ı istemeye hazırlanıyor.

Cumartesi Dizileri 2020

Kuzey Yıldız’ı İstemeye Hazırlanıyor!

Kuzey Yıldızı İlk Aşk 19. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Yıldız ile Kuzey’in görüşmesinin engellemesinden sonra, Poyraz ile Kamer’in görüşmeleri de engellenir. İki aşık kaçamak görüşmelerine devam eder. Kuzey, Sefer ve Nahide’nin de olduğu anda Yıldız’ı Allah’ın emriyle isteyeceğini açıklar.

İşte Kuzey Yıldızı İlk Aşk 19. bölüm 2. fragmanı….

KUZEY YILDIZI İLK AŞK 18. BÖLÜM ÖZETİ!

Hastanede beyin kanaması geçirin Yıldız’ın başından Kuzey bir an olsun ayrılmaz. Kızlarının Kuzey yüzünden bu hale geldiğini duyan aile Kuzey’in kızlarına iyi gelmediğini düşünmeye başlar. Öte yandan iki ailenin düşmanlığı Kamer’le Poyraz’ı korkutmaya başlar. Yıldız hastaneden çıkıp eve getirilir. Aile kızlarının bir daha Kuzey’le görüşmesini yasaklar.

Kuzey fırsatını bulup Yıldız’la buluştuğunda ona, bundan sonra ömür boyu kölesi olacağını söyler. Yıldız Nahide’den, yardım ister. Ondan ailesini uyutmasını ve onlar uyuduktan sonra Kuzey’le buluşmak istediğini söyler. Kamer’in de bir kavga çıkarıp Poyraz’ı evden uzaklaştırması istenir.

Kamer, dayanamaz ve gerçeği Poyraz’a anlatır. Yalandan kavga çıkardığını Kuzey’le Yıldız’ın buluşmaları için böyle bir şey yaptığını itiraf eder. Yanlışlıkla ilaçlı hoşaftan için Yıldız’da uyur ama Nahide yinede Kuzey’i arayıp Yıldız’ı alabileceğini söyler. Kuzey, baygın haldeki Yıldız’ı alıp götürür.

Kuzey Yıldız’ı uyandırmaya çalışırken o mahsustan Mahmut diye sayıklar. Böylelikle Kuzey’den intikamını alır. İkili tam öpüşecekken Poyraz gelip ablasını eve götürür. Kuzey bu seferse gizlice Yıldız’ın odasına girer. Yine ikili öpüşecekken bu seferde Yaşar gelir. Kuzey evden çıkarken Yaşar’a yakalanır ve vurulur.

Kuzey Yıldızı ilk Aşk 19. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Yıldız İle Kuzey Buluşmanın Yolunu Buluyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler