Ana SayfaDizilerAfili Aşk 32. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Rıza Ayşe'yi Ömer'e Verince İşler...

İlgili Postlar

Afili Aşk 32. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Rıza Ayşe’yi Ömer’e Verince İşler Karışıyor!

Kanal D’nin ekranlarının sevilen dizisi Afili Aşk 31. yeni bölümüyle ekranlara geldi. Dizinin yayınlanan son bölümünde; Resmen boşanan Ayşe ile Kerem, şirkette çalışmaya devam ediyor. Kerem’in yanında bir kadın görmeye dayanamayan Ayşe, onu kıskandığını belli ediyor. Bu durumda Ayşe’nin Kerem’i kıskandırma fırsatı geçiyor ve onu sonuna kadar kullanıyor. Ama olaylar beklediği gibi olmuyor. Dizinin yeni bölüm fragmanında Rıza, Ayşe’yi Ömer’e verince işler karışıyor.

Çarşamba Dizileri 2020

Rıza Ayşe’yi Ömer’e Verince İşler Karışıyor!

Afili Aşk 32. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Ayşe, görücüleri kabul ediyor ama Kerem’in isteme olacağı sırada gelip ona aşkını ilan edeceğinden emindir. Kerem geliyor ama onun gelme nedenini  öğrendikten sonra Ayşe büyük şok yaşıyor. O sırada Rıza, Ayşe’yi Ömer’e verdiğini söylüyor. Kerem, çaktırmasa da Ayşe ile Ömer’in yemeğe çıkacaklarını öğreniyor ve onlardan önce kız arkadaşıyla oraya gidiyor. Ayşe ise istemeye istemeye gittiği mekanda Kerem’i görünce şok oluyor. Bakalım iki inatçı aşıktan hangisi daha önce pes edecek?

İşte Afili Aşk 32. bölüm 1. fragmanı….

https://youtu.be/W8QJVgJOEGY

AFİLİ AŞK 31. SON BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Ayşe, inatla sözleşmesi bitene kadar şirketin yüzü olmaya devam ediyor. Kerem, onun şirketten gitmesini istemiş gibi görünmeye devam ediyor. Ayşe, önce Kerem’den bir aşk itirafı bekliyor. İnat etmeye devam eden Kerem’de ilk hareketi Ayşe’den bekliyor. Ayşe, Kerem’in yanında başka bir kadını görüp onu kıskandığını belli ediyor.

Kerem ise bu durumdan büyük bir keyif alıyor. Öyle bir an geliyor ki Ayşe’nin eline onu kıskandıracak bir fırsat geçiyor. Erkut’u arayan kişi Ayşe’yi istemeye geleceklerini söylüyor. Bunu duyan Ayşe, Erkut’un elinden telefonu alıp görücüleri kabul ettiğini söylüyor. Kerem, daha boşanalı on gün olmadan Ayşe’yi istemeye gelenleri duyunca kıskançlıktan deliye dönüyor.

Görücüler gelmeden önce Erkut Sabri’nin gelmesini engelliyor. Ayşe, önce Sabri’nin sonra Kerem’in geleceğinden emin görücülere kahveleri veriyor. Tahmin ettiği gibi oluyor ve önce Sabri gelip, Ayşe’yi kimseye yar etmeyeceğini söylüyor. Sonra Kerem geliyor. Onu gören Ayşe, Kerem’in aşk itirafını beklerken o elindeki sözleşmeyi gösterip, evlenmesi halinde sözleşmenin fes edileceğini söylüyor.

Afili Aşk 31. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Kerem Ayşe’yi Hayal Kırıklığına Mı Uğratacak?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler