Ana SayfaDizilerAfili Aşk 31. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Kerem Ayşe'yi Hayal Kırıklığına Mı...

İlgili Postlar

Afili Aşk 31. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Kerem Ayşe’yi Hayal Kırıklığına Mı Uğratacak?

Afili Aşk merakla beklenen 31. yeni bölümüyle 29 ocak çarşamba günü ekranlara gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Ayşe ile Kerem arasında ipler iyice gerilir. Mahkeme kararıyla ikili boşanır. Boşanan ikili artık yollarını ayırır. İş ortaklıkları devam eden Ayşe ile Kerem arasında şimdi de başka sorunlar çıkar. Modamu’nun yüzü olan ve 5 yıl sözleşmesi olan Ayşe, şirkette çalışmaya devam eder. Kerem ise bu durumdan rahatsız olup sözleşmeyi fes etmek ister. Ayşe’nin ise işten ayrılmaya niyeti yoktur. Dizinin yeni fragmanında Kerem Ayşe’yi hayal kırıklığına mı uğratacak?

Çarşamba Dizileri 2020

Kerem Ayşe’yi Hayal Kırıklığına Mı Uğratacak?

Afili Aşk 31. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Kerem ile Ayşe boşanalı bir hafta olmuştur. Ayşe’yi istemeye gelirler. Ancak Ayşe o gün Kerem’in evi basacağından emindir, Kerem’de Ayşe’nin görücü usulü evlenmeyi kabul etmeyeceğinden emindir. Ancak işler Ayşe’nin düşündüğü gibi olmaz. Kerem Ayşe’nin kapısı yerine başka bir kadının kapısını çalar. Kerem Ayşe’den vazgeçip başka bir ilişkiye mi başlayacak?

İşte Afili Aşk 31. bölüm 2. fragmanı….

https://youtu.be/ApUyIi2ENpM

AFİLİ AŞK 30. SON BÖLÜM ÖZETİ! 

Rıza, Kerem’i damatları olarak kabul eder ve onu affetmek ister. Ancak koyduğu şartlar şirketle ilişiğini kesmesi ve ailesine restini çekmesini istemesi Kerem’i zorlar. Üzerindeki ağır baskı hisseden Kerem, olanları sorgulamaya başlar ve artık bir karar vermesi gerektiğini anlar. Kerem’in iki aile arasında seçim yapmak zorunla olması Ayşe’yle olan ilişkisini de olumsuz yönde etkiler.

Mahkemeye boşanmak için dilekçe veren ikili mahkeme gününün yaklaşmasıyla strese kapılır. Boşanma davasının görüleceği mahkeme günü gelip çatar. Gonca ile Volkan, arkadaşlarının boşanmamaları için şahitlik eder. İkili onların boşanmaması için ellerinden geleni yapar. Hakim Kerem’e söz verir ve ona boşanmak isteyip istemediğini sorar.

Kerem, hakime Ayşe’den boşanmak istediğini söyler ve onun bu kararı karşısında herkes şok olur. Özellikte de Ayşe neye uğradığını anlayamaz. Durum öyle olunca Ayşe’de Kerem’den boşanmak istediğini söyler ve ikili hakim kararıyla resmen boşanır.

Afili Aşk 31. Bölüm Fragmanı Yayında! Ayşe’yi İstemeye Geleceklerini Duyan Kerem Şok Oluyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler