Ana SayfaDizilerAfili Aşk 31. Bölüm Fragmanı Yayında! Ayşe'yi İstemeye Geleceklerini Duyan Kerem Şok...

İlgili Postlar

Afili Aşk 31. Bölüm Fragmanı Yayında! Ayşe’yi İstemeye Geleceklerini Duyan Kerem Şok Oluyor!

Kanal D ekranlarının büyük bir ilgiyle izlenen dizilerinden Afili Aşk 30. yeni bölümüyle dün akşam ekranlara geldi. Dizinin yayınlanan son bölümünde; Rıza’nın şartlarının Kerem’e ağır geliyor. Ayşe’yle  Kerem yüzüklerini çıkarıyor. Muhsin Ayşe’yle Kerem’in bir birlerini sevdiklerinden emin olduğu için onların barışacaklarına inanıyor. Ancak ikili arasındaki sürtüşme git gide büyüyor. Mahkeme günü gelip çatıyor. Kerem’in mahkemede boşanmayı kabul etmesi Ayşe’yi çok şaşırtıyor. Dizinin yeni bölüm fragmanında; Ayşe’yi istemeye geleceklerini duyan Kerem şok oluyor.

Çarşamba Dizileri 2020

Ayşe’yi İstemeye Geleceklerini Duyan Kerem Şok Oluyor!

Afili Aşk 31. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Ayşe ile Kerem arasında ipler iyice geriliyor. Mahkeme kararıyla ikili boşanıyor. Boşanan ikili artık yollarını ayırıyor. İş ortaklıkları devam eden Ayşe ile Kerem arasında şimdi de başka sorunlar çıkıyor. Modamu’nun yüzü olan ve 5 yıl sözleşmesi olan Ayşe, şirkette çalışmaya devam ediyor. Kerem ise bu durumdan rahatsız olup sözleşmeyi fes etmek istiyor. Ayşe’nin ise işten ayrılmaya niyeti yoktur. Kerem, Ayşe’ye görücü geleceğini öğreniyor. Ayşe ona nispet olsun diye Kerem’in duyacağı şekilde görücülerin gelmesini kabul ediyor.

İşte Afili Aşk 31. bölüm 1. fragmanı….

https://youtu.be/v4UYM67e_lg

AFİLİ AŞK 30. SON BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Rıza, Kerem’i damatları olarak affetmek istiyor. Ancak koyduğu şartlar şirketle ilişiğini kesmesi ve ailesine restini çekmesini istemesi Kerem’i zorluyor. Üzerindeki ağır baskı hisseden Kerem, olanları sorgulamaya başlıyor ve bir karar vermesi gerektiğini anlıyor. Kerem’in iki aile arasında seçim yapmak zorunla olması Ayşe’yle olan ilişkisini de olumsuz yönde etkiliyor.

Mahkemeye boşanmak için dilekçe veren ikili mahkeme gününün yaklaşmasıyla strese kapılıyor. Boşanma davasının görüleceği mahkeme günü gelip çatıyor. Gonca ile Volkan, arkadaşlarının boşanmamaları için şahitlik ediyor ve ellerinden geleni yapıyor. Hakim Kerem’e söz veriyor ve ona boşanmak isteyip istemediğini soruyor.

Kerem, hakime Ayşe’den boşanmak istediğini söylüyor ve onun bu kararı karşısında herkes şok oluyor. Özellikte de Ayşe neye uğradığını anlayamıyor. Durum öyle olunca Ayşe’de boşanmak istediğini söylüyor ve ikili hakim kararıyla resmen boşanıyor.

 Afili Aşk 30. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Kerem’in Kararı Şok Etkisi Yaratıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler