Ana SayfaDizilerÇocuk Dizisi Final Fragmanı Yayında! Hasan'ın Babası Yaşıyor Mu?

İlgili Postlar

Çocuk Dizisi Final Fragmanı Yayında! Hasan’ın Babası Yaşıyor Mu?

Star Tv’nin büyük ilgiyle izlenen dizisi Çocuk 18. final bölümüyle 28 ocak salı günü ekranlara veda edecek. Dizinin son bölümünde; Efe, kapatıldığı soğuk hava deposundan donmak üzereyken kurtarılır. Akça, annesinin kendisine verdiği sahte paraları bozdurmaya çalışırken tutuklanır. Hasan Akça’yı kurtarıp mahkeme yetiştirmek için zamanla yarışır. Akça, mahkemeye yetişir ve Efe’nin velayetini almaya hak kazanır. Dizinin final bölümü fragmanında Rıza Efe’yi, dedesine götüreceğini söyleyerek kaçırıyor. Hasan’ın babası yaşıyor mu?

Salı Dizileri 2020

Hasan’ın Babası Yaşıyor Mu?

Çocuk 18. final bölümü fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Ali Kemal, Efe’yi Hasan’a verdikten sonra büyük bir üzüntü içerisine giriyor ve yaşadıklarını sorguluyor. Asiye, babasını ve Rıza’yı asla affetmeyeceğini söylüyor. Akça, yaşananlardan sonra Efe’ye birilerinin zarar vereceğinden endişelenmeye başlıyor. Rıza, Efe’yi alıp onu dedesine götüreceğini söylüyor. Rıza’nın yeni planı ne?

İşte Çocuk 18. bölüm 1. fragmanı….

ÇOCUK 17. SON BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Rıza, Efe’yi öldürmek için tuttuğu adama ortadan kaybolmasını ister. Ancak adam yüzünü kameralara göstermediğini zannedip bir yere gitmez. Hasan, kameralardan adamı görüp onu tanır ve adamın peşine düşer. Öte yandan paragöz Zeynep’le Hatice paralı bir adam bulur. Hatice zengin olma hayaliyle Zeynep’le adamı evlendirmeye çalışır.

Adam onlara bir çanta dolusu para bırakır. Hatice, çantanın içinden bir miktar parayı alır. Akça, Efe’nin velayeti için mahkemeye hazırlanır. Hatice, kızına elbise bakmaya gider. Mağazada çantasından bin dolar çıkartarak paraları bozdurması için Akça’ya verir. Akça, paraları bozdurmak için gittiği bankada kalpazanlıkla suçlanarak tutuklanır.

Bunu duyan Hasan, Akça’yı kurtarmak için zamanla yarışır. Çünkü Efe’nin velayet davasının görülmesine çok az bir zaman kalmıştır. Akça’nın masum olduğunu anlaşılır ve serbest kalır. Hasan onu mahkemeye yetiştirmek için bir motosiklet bulur ve mahkemeye yolda olduklarını bildirir.

Ali Kemal’in avukatı Akça’nın mahkemeye bile geç kaldığını iyi bir anne olamayacağını söylese de Hakim onların gelmelerini bekler. Akça’nın duygusal konuşması karşısında Hakim Efe’nin velayetini Akça’ya verir. Ali Kemal, Efe’ye veda eder ve onu Hasan’a teslim eder. Hasan Ali Kemal’e büyük bir itirafta bulunur.

Aslında onu çok kıskandığını, onun çok iyi bir baba olduğunu ve bu sözleri kendisinden bir daha da duyamayacağını söyler. Hasan ile Akça, Efe’yi arabaya bindirerek götürür.

Çocuk 18. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Ali Kemal Efe’yi Hasan’a Teslim Ediyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler