Ana SayfaDizilerBir Zamanlar Çukurova 53. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Demir Ölüm İle Burun...

İlgili Postlar

Bir Zamanlar Çukurova 53. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Demir Ölüm İle Burun Buruna!

Atv ekranlarının perşembe günleri vazgeçilmez dizisi Bir Zamanlar Çukurova 52. yeni bölümüyle ekranlara geldi. Dizinin yayınlanan son bölümünde; Adnan’ı yangından kurtaran kişi Şermin oluyor.Demir, İstanbul’daki mülklerini satıyor ve bir yağ fabrikası almak için görüşmeye gidiyor. Ancak Yılmaz, görüşmenin ortasına dalıp İstanbul’daki mülklerinin hepsini kendisinin satın aldığını söylüyor. Deliye dönen Demir, Yılmaz’la hesaplaşmaya giderken arabasının kontrolünü kaybediyor. Uçurumun kenarında duran arabanın içinde kalan Demir ölüm ile burun buruna kalıyor. Demir, arabanın içinden sağ salim çıkabilecek mi?

Perşembe Dizileri 2020

Demir Ölüm İle Burun Buruna!

Bir Zamanlar Çukurova 53. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Şermin, Leyla’nın mevlitine gitmek için çiftliğe gidiyor. Adnan’ı görüp onu yanan ahırın içinden alıp dışarı çıkarıyor. Hünkar, Demir’den Şermin hakkındaki yaptığı şikayeti geri almasını istiyor. Birde ona Adnan’ın hayatını kurtardığı için villa vermeye karar veriyorlar.

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 52. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Züleyha doğumdan sonra Demir’in, Adnan’ı daha az seveceği endişesine kapılıyor. Demir, defalarca kere evlatlarının ikisini de aynı derecede sevdiğini söylüyor. Müjgan’ın oğlu hayati tehlikeyi atlatıyor. Yılmaz’a karşı hala tepkili olan Müjgan onu yanında istemiyor. Onun kucağına oğlunu bile vermiyor.

Hastaneden çıkacakları gün Yılmaz, Fekeli’nin evindeki odalarını hazırlattırıyor ama Müjgan kendi evine gitmek istiyor. Müjgan sürekli Züleyha konusunu açıp onunla kavga ediyor. Hatta ona kapıyı gösteriyor. Müjgan hastaneye imza atmak için gitmesi gerekiyor. Ama o bebeğini bırakıp gitmek isteyince Yılmaz, oğluna bakabileceği konusunda ısrar ediyor.

Müjgan gidip imzasını atıyor dönerken arabasının lastiği patlıyor. Kerem Ali, acıkıyor ve ağlamaya başlıyor. Gülten’in yanına gelen Züleyha, bebeğin ağlamaya sesinden endişelenip kapılarını çalar. Yılmaz, Müjgan’ın evde olmadığını ve bebeğinin acıktığını söylüyor. Züleyha, eğer isterse bebeği emzirebileceğini söylüyor. Yılmaz, kabul etmek zorunda kalıyor.

Züleyha tam bebeği emzireceği sırada Müjgan geliyor. Onları bir arada görünce Züleyha’ya ve Yılmaz’a demediğini bırakmıyor. Behice hanım dernek başkanı olmak istiyor. Ancak Hünkar, toplantıda Adana’lı olmayan birinin dernek başkanı olmayacağını ima ediyor. Behice içerliyor eve geldiğinde yine Yılmaz’la Müjgan’ı kavga ederken buluyor.

Behice, Müjgan’ı sakinleştirmeye çalışırken onun ağzından Adnan’ın babasının Yılmaz olduğunu öğrenip soluğu Hünkar’ın yanında alıp ona imalarda bulunuyor. Demir yağ fabrikası almak için görüşmeye gittiğinde Yılmaz, masalarına gelip İstanbul’daki tüm mülklerini satın aldığını söylüyor. Demir o öfkeyle çıkıyor ve arabanın kontrolünü kaybediyor.

Bir Zamanlar Çukurova 52. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Demir’i Bu Kadar Öfkelendiren Şey Ne?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler