Ana SayfaDizilerMucize Doktor 20. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Hastanede Bulaşıcı Hastalık Şoku!

İlgili Postlar

Mucize Doktor 20. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Hastanede Bulaşıcı Hastalık Şoku!

Fox Tv’nin en çok izlenen dizilerinden Mucize Doktor 19. yeni bölümüyle ekranlara geldi. Dizinin yayınlanan son bölümünde; Metroda bir kızı rahatsız eden adamlardan onu kurtarmak isteyen genç yaralı bir şekilde hastaneye getirilir. Betüş, kendisine ablasının organı nakil edileceğini öğrenince hastaneden kaçıyor. Ali’nin evine gelen Betüş’ü ameliyata razı ediliyor. Ancak onun ameliyatı için başka bir sorun daha vardır. Dizinin yeni bölüm fragmanında; Hastanede bulaşıcı hastalık şoku yaşanıyor ve acil servis karantinaya alınıyor.

Perşembe Dizileri 2020

Hastanede Bulaşıcı Hastalık Şoku!

Mucize Doktor 20. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Hastaneye iki hasta geliyor ve hastalardan birisi ölüyor. İkisinin de aynı uçakta olduğunu öğrenen Ferman, hastalarda bulaşıcı virüs olduğunu düşünüyor ve acil serviste olanlarla birlikte orayı karantinaya alıyor. Hastalardan ikincisi de ölüyor. Üçüncü hastanın da durumu kötüdür.

İşte Mucize Doktor 20. bölüm 1. fragmanı….

MUCİZE DOKTOR 19. SON BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Metroda bir kaç kişi bir kızı rahatsız ediyor ve durumu gören genç kızı kurtarmak için onların üzerine gidiyor. Ancak çok kötü şekilde dövülüp hastaneye getiriliyor. Gencin yüzü o kadar kötüdür ki yapılacak ameliyattan sonra konuşma ve yemek yeme yetilerini kaybedecektir. Ali’nin aklına başka bir çözüm gelir ve gece yarısı Ferman’ın kapısını çalıyor.

Tolga, Ferman’la Ali’nin bulduğu çözümle yapılacak ameliyatın daha önce hiç yapılmadığı ve prosedüre uygun olmadığı için yapılmasına izin vermiyor. Öte yandan Betüş kendisine yapılacak organ naklini ablasından alınacağını öğrenince hastaneden kaçıyor. Betüş bulunur ve ameliyata razı oluyor. Ancak ablasının yaşının küçük olması nedeniyle aile büyüklerinden birinin izin imzası gerekiyor.

Betüş’ün ablası dayısından izin alınacağını duyunca onun kendisine eziyet ettiğini anlatır ve onun iznini istemiyor. Adil hoca izin kağıdını imzalamayan Betüş’ün dayısını bulup ona zorla imza attırıyor. Ali, Selma’nın Adil hocaya nasıl baktığını görüyor ve onları bir araya getirmek için ikisine de mesaj çekip kantinde beklediğini yazıyor.

Adil hoca ile Selma, Ali’nin oyununa geldiklerini anlıyor. Selma, Adil hocaya Ali’ye yapacağı konuşmayı ona yapıyor ve ondan hoşlandığını anlatmış oluyor. Ali, bir çiçek alıp Nazlı’nın karşısına çıkıp onu sevdiğini söylüyor.

 Mucize Doktor 19. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ali Nazlı’ya Sonunda Aşkını İlan Ediyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler