Ana SayfaDizilerMucize Doktor 19. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ali Nazlı'ya Sonunda Aşkını İlan...

İlgili Postlar

Mucize Doktor 19. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ali Nazlı’ya Sonunda Aşkını İlan Ediyor!

Fox Tv’nin perşembe günlerine damgasını vuran dizisi Mucize Doktor, 19. yeni bölümüyle 23 ocak perşembe günü ekranlara gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Bağırsak nakli bekleyen Betüş’ün ağrıları artar. Onun en büyük destekçisi Ali olur. Ancak Betüş, kendisini yaşatmak için ablasının hayatını tehlikeye attığını öğrenince hastaneden kaçar. Öte yandan maddi durumu iyi olmayan Betüş’ün ameliyatının yapılması için Ferman yönetim kurulunu toplar. Dizinin yeni fragmanında Ali, Nazlı’ya sonunda aşkını ilan ediyor.

Ali Nazlı’ya Sonunda Aşkını İlan Ediyor!

Mucize Doktor 19. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Ali, aynanın karşısında Nazlı’ya aşkını itiraf etmenin provalarını yapıyor. Kıvılcım, sonunda hamile kalmayı başarıyor. Ali, Nazlı’ya bir çiçek alıp karşısına çıkıyor ve onu sevdiğini itiraf ediyor. Nazlı’nın Ali’ye cevabı ne olacak?

İşte Mucize Doktor 19. bölüm 2. fragmanı…

MUCİZE DOKTOR 18. BÖLÜM ÖZETİ!

Hastaneye bağırsak nakli olması gerekin küçük bir kız gelir. Ali, ona bağırsağını verecek olanın ablası olduğunu öğrenir. Ablası Betüş’ün bağırsağı verenin kendisi olduğunu bilmesini istemez. Betüş’ü yakından tanıyan Ali, ablasının onun ameliyat parasını ayarlamak için okulunu bile bıraktığını öğrenir.

Betüş’le  konuşurken Ali’nin aklına bir fikir gelir. Kardeşinden kök hücre alarak Betüş’ün hayatını kurtarmayı düşünen Ali, onu kurtaracağına söz verip kolları sıvar. Ferman’ın taklidini yaparken yakalanan Ali, diğer arkadaşlarını da ele verir. Bu duruma çok sinirlenen Ferman, hepsine ceza verir.

Cezaları ise son bir yıl içerisinde hastaneye yatan tüm hastaların dosyalarını okuyup ezberlemek olur. Ali iki üç saat içinde tüm dosyaları ezberler. Diğerleri için bu durum pek kolay olmaz. Ferman hoca Ali’nin, tüm dosyaları  kısa bir zamanda ezberlemesine ağzı açık kalır. Kıvılcım, Nazlı’nın tüm işini gücünü bırakıp tüm vaktini Ali’ye ayırdığını, hatta Ali’nin Nazlı olmadan bir hiç olduğunu Tolga’ya söylerken Ali, konuşulanları duyar.

Bir hiç olduğunu düşünen Ali, içine kapanır. Adil hoca Ali’nin abisinin öğretmenlerini bulup onun için Ali’nin ne kadar önemli olduğunu öğrenerek ses kaydı alır. Ali, ses kayıtlarını dinledikten sonra abisinin kendisini ne kadar sevdiğini ve onun için hayattaki en önemli şeyin kendisi olduğunu öğrenir.

Mucize Doktor 19. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Dosyasını Okuyan Betüş Ortadan Kayboluyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler