Ana SayfaDizilerHercai 29. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Azize Zehra'nın Konuşmasına Engel Olabilecek Mi?

İlgili Postlar

Hercai 29. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Azize Zehra’nın Konuşmasına Engel Olabilecek Mi?

Atv’nin en çok izlenen dizilerinden Hercai, 29. yeni bölümüyle 24 ocak cuma günü ekranlara gelecek. Dizinin son bölümünde; Azize, Azat’la evlenen Elif’i almak için Şadoğulları konağına gider ancak onu geri getiremez. Bir de üzerine Nasuh ağanın torununun düğünü kendisinin yandığı yerde yapacağını öğrenince gidip çiftlik evini ateşe verir. Ancak içeride Elif’le Miran’ın olduğunu bilmez. Dizinin yeni bölüm fragmanında; Zehra Azize’ye gidip Miran’ın Hazar’ın oğlu olduğunu herkese anlatacağını söylüyor. Azize, Zehra’nın konuşmasına engel olabilecek mi?

Hercai Oyuncu Kadrosu ve Dizi Karakterleri

Azize Zehra’nın Konuşmasına Engel Olabilecek Mi?

Hercai 29. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Alevlerin sardığı evde kalan Miran, Reyyan, Elif ve Azat’ı kurtarmak için son anda kapıyı kırmayı başarır. Elif’le Reyyan, kendilerine gelirler ancak Azat, yukarıda alevlerin içinde kalmıştır. Azat, yangından kurtulabilecek mi? Zehra, artık bildiklerini her keze anlatmaya karar verir ve Azize ile konuşmaya gider. Azize iyice köşeye sıkışır.

İşte Hercai 29. bölüm 1. fragmanı….

https://twitter.com/i/status/1218949023530389511

HERCAİ 28. SON BÖLÜM ÖZETİ!

Azize, torununu Aslanbeylere gelin olarak vermek istemez ve onu almak için Şadoğulları konağına gider. Elif’e onların ailesine amcasına ve yengesine neler yaptığını anlatır. Miran, onun anlattıklarını duymak dahi istemez. Ancak Azize’nin anlattıklarına kimse inanmaz. Elif, babaannesine restini çeker ve ona iki aile arasındaki düşmanlığın son bulması için kararından dönmeyeceğini söyler.

Azize, oradan gider ancak torununu onlara yar etmeyeceğini söyler. Azat’ın annesi bu kavga bitmeyecekse Elif’in evine geri dönmesini ister. Azat, Elif’in kararının ne olacağını bilmediği için onu alıp çiftlik evine götürür ve Reyyan’ı arayıp Elif’le konuşmasını ister. Miran Reyyan’ı, yalnız bırakmaz o da onunla çiftlik evine gider.

Elif Reyyan’a, Azat’ı çok sevdiğini söyler. Miran’la Azat birbirlerine girince Reyyan, kapının kolunu kırıp bu konu açıklığa kavuşana kadar kimsenin oradan gitmeyeceğini söyler. Azize, yandığı yerde Nasuh ağanın düğün yapacağını öğrenince orayı ateşe verir. Reyyan, Miran, Azat ve Elif’in olduğu ev yanmaya başlar. Reyyan kapıyı kırdığı için kimse dışarı çıkamaz. Dumandan Reyyan’la Elif yere yığılır. Evin içinde kimin olduğunu bilmeyen Azize, yanan eve bakarak intikamını aldığı için mutlu olur.

Hercai 29. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Azize Torunlarını Ateşe Verdiğinden Haberi Yok!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler