Ana SayfaDizilerZalim İstanbul 28. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Şeniz Yine Yapıyor Yapacağını!

İlgili Postlar

Zalim İstanbul 28. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Şeniz Yine Yapıyor Yapacağını!

Kanal D ekranlarının büyük bir izleyici tarafından beğenilerek izlenen dizisi Zalim İstanbul 27. yeni bölümüyle ekranlara geldi. Agah Şeniz’in yıllarca Nedim’i zehirlediğini öğrendikten sonra onu kapı dışarı ediyor. Sokağa atılan Şeniz, Nedim’e büyük bir savaş başlatıyor. Konuşmak İçin Nedim’i otel odasına yanına çağırıyor ve onu bıçaklamaya çalışıyor. Nedim ise bıçağı onun elinden almaya çalışırken eli yaralanıyor. Onu öylece bırakıp gidiyor ancak Şeniz yine yapıyor yapacağını. Nedim, Şeniz’i yaralamak suçundan tutuklanıyor.

Zalim İstanbul Oyuncu Kadrosu ve Dizi Karakterleri

Şeniz Yine Yapıyor Yapacağını!

Zalim İstanbul 28. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Şeniz, yaralı olarak otel odasında bulunuyor. Odadaki kan ve bıçaktaki parmak izi Nedim’e ait olduğu için direkt zanlı durumuna düşüyor. Agah dahil herkes bunu Nedim’in yaptığını zannediyor ancak bir tek Cemre, onun böyle bir şey yapacağına inanmıyor. Hakim karşısına çıkarılan Nedim tutuklanacak mı?

İşte Zalim İstanbul 28. bölüm 1. fragmanı….

https://youtu.be/DozhKo1J478

ZALİM İSTANBUL 27. SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Kapı dışarı edilen Şeniz’i Seher hanım müştemilata alıyor. Bunu öğrenen Agah, kapının önüne attırıp yıllar öncede kendisini orada bulduğunu, onu evine alıp karısı yaptığını ve her şeyini onunla paylaştığını söyleyip bir daha evin kapısından içeri giremeyeceğini söylüyor. Damla, annesinin evden kovulmasına büyük tepki gösteriyor.

Agah, Şeniz’in tüm kredi kartlarını bloke ettirip Karaçay’ların hiç bir mülküne girmemesi için emir veriyor. Damla ile Civan, Şeniz’e destek verip onu otel odasına yerleştiriyor. Böyle bir duruma düşen Şeniz, dünyanın ya ona ya kendisine dar olduğunu söyleyip plan kurmaya başlıyor. Agah, Cemre’nin Nedim’i Şeniz’in elinden kurtarmak için çırpındığını idrak ediyor.

Nedim, Cemre’ye elini uzatıyor. O sırada onları izleyen Cenk, Nedim’in Cemre’yi de elinden alacağını düşünüyor. Ama Cemre, Nedim’in elini tutmuyor ve Cenk’in yanına gidip kalbinde hissettiklerini yapmaması için kendisine yardım etmesini istiyor. Ceren ise Şeniz gittikten sonra kendisini evin hanımı ilan ediyor. Ancak Damla’nın engeline takılıyor.

Cemre tarafından ret edilen Nedim, Ceren ile boşanmaktan yine vazgeçiyor. Şeniz  Nedim’i otel odasına çağırıp onunla babası hakkında konuşacakları olduğunu söylüyor. Ancak, her şeyi planlayan Şeniz, bıçağı ona saplamaya çalışıyor oda, buna engel olunca eli kesiliyor ve yerler kan oluyor. Nedim, öylece odayı terk edip gidiyor.

 Zalim İstanbul 27. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Cemre Nedim’in Elini Tutacak Mı?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler