Ana SayfaDizilerZalim İstanbul 27. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Cemre Nedim'in Elini Tutacak Mı?

İlgili Postlar

Zalim İstanbul 27. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Cemre Nedim’in Elini Tutacak Mı?

Kanal D’nin büyük bir izleyici tarafından takip edilen dizisi Zalim İstanbul 27. yeni bölümüyle 20 ocak pazartesi günü ekranlara gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Agah, Şeniz’i köşkten kovduğu gibi Karaçay mülklerine girişini de yasaklar. Şeniz’in gitmesiyle Ceren, kendisini köşkün hanımı ilan eder. Ama karşısına Damla engeli çıkar. Şeniz, Nedim’e büyük bir savaş başlatır. Dizinin yeni fragmanında Nedim, Cemre’ye elini uzatıyor. Cemre Nedim’in elini tutacak mı?

Cemre Nedim’in Elini Tutacak Mı?

Zalim İstanbul 27. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Agah, Nedim’in başına gelenler için çok üzülür ve gözlerinin önünde olanları fark etmediği için kendisini affedemez. Hatta Cemre’nin bile Nedim’i kurtarmak için çırpındığını anlar. Nedim, Cemre’nin yanına gidip ona elini uzatır ancak Cemre, o eski tanığı Nedim’i karşısında göremez. Cenk ise Nedim’in elinden Cemre’yi alacağını düşünüp ona diş bileler. Sokaklarda kalan Şeniz’e yardım elini Civan uzatır.

İşte Zalim İstanbul 27. bölüm 2. fragmanı…

https://youtu.be/nEz_s6AF9IU

ZALİM İSTANBUL 26. BÖLÜM ÖZETİ!

Agah, Cenk’in kendisini vurmasına engel olmaya çalışır ancak Cenk yaralanır. Hastaneye kaldırılan Cenk, ameliyata alınır. Cenk’e kan lazım olur ve tek Nedim’in kanı ona uyar. Nedim, amcasının oğlunu çaresizce iyileşmesini bekleyişi sırasında ona destek olur. Agah, herkesi hastaneden eve gönderir. Şeniz, oğlunun kanlı gömleğini Nedim’e verip intikam istediğini ve aldığını söyler.

Damla, Nedim’le konuşup ailenin tekrar bir masada bir araya gelmesini veya dağılmasını sağlayacak tek kişinin o olduğunu söyler. Nedim, Cenk’in kanlı gömleğini götürüp bahçeye gömer. Agah, Nedim’in doktoruna ulaşmaya çalışır ama ulaşamaz. Doktorun kliniğini kapatıp ortadan kaybolduğunu öğrenir. Ceren, Nedim’in doktoruna Şeniz’le babasının aynı yatakta gördüğünü yengesinin amcasını babasıyla aldattığını itiraf ettiği kaydı ele geçer.

Büyük bir kozu ele geçirin Ceren, Şeniz’den bebeğinin intikamını almak için sabırsızlanır. Cenk, hastaneden çıkar ve eve gelir. Herkes masaya oturmuş Agah’ı beklerken o elinde kağıtlarla gelip onları Şeniz’in yüzüne fırlatır ve Nedim’e bunları nasıl yaptığını sorup Şeniz’i, köşkten kapı dışarı eder.

Zalim İstanbul 27. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Şeniz Nedim Savaşı Yeni Başlıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler