Ana SayfaDizilerZalim İstanbul 27. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Şeniz Nedim Savaşı Yeni Başlıyor!

İlgili Postlar

Zalim İstanbul 27. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Şeniz Nedim Savaşı Yeni Başlıyor!

Zalim İstanbul dizisi iki hafta aradan sonra 26. yeni bölümüyle Kanal D ekranlarında izleyicisiyle buluştu. Dizinin yayınlanan son bölümünde; Cenk, Nedim’i pencereden ittiğini itiraf ettikten sonra çektiği vicdan azabına dayanamayıp silahı alnına dayayıp kendisini öldürmek istiyor. Agah, oğluna engel olmaya çalışırken silah patlıyor ve Cenk yaralanıyor. Agah, Şeniz’in Nedim’e neler yaptığını öğreniyor. Eline aldığı evrakları Şeniz’in yüzüne fırlatın onu köşkten kovuyor. Dizinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Şeniz Nedim savaşı yeni başlıyor.

Şeniz Nedim Savaşı Yeni Başlıyor!

Zalim İstanbul 27. bölüm 1. fragmanında; Agah, Şeniz’i köşkten kovduğu gibi Karaçay mülklerine girişini de yasaklıyor. Şeniz, beş parasız sokakta kalıyor. Şeniz’in gitmesiyle Ceren, kendisini köşkün hanımı ilan ediyor. Ama karşısına Damla engeli çıkıyor. Damla, annesinin köşkten ayrılmasına karşı çıkıyor ve bu durumun sorumlusu olarak Nedim’i görüyor. Şeniz ise Nedim’e büyük bir savaş başlatıyor. Şeniz, köşke dönmek için Agah’ı ikna edebilecek mi?

İşte Zalim İstanbul 27. bölüm 1. fragmanı….

https://youtu.be/eJNMLN6DGZk

ZALİM İSTANBUL 26. SON BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Agah, Cenk’in kendisini vurmasına engel olmaya çalışıyor ancak Cenk yaralanıyor. Hastaneye kaldırılan Cenk, ameliyata alınıyor. Cenk’e kan lazım oluyor ve tek Nedim’in kanı ona uyuyor. Nedim, amcasının oğlunu çaresizce iyileşmesini bekleyişi sırasında ona destek oluyor. Agah, herkesi hastaneden eve gönderiyor. Şeniz, oğlunun kanılı gömleğini Nedim’e verip intikam istediğini ve aldığını söylüyor.

Damla, Nedim’le konuşup ailenin tekrar bir masada bir araya gelmesini veya dağılmasını sağlayacak tek kişinin o olduğunu söylüyor. Nedim, Cenk’in kanlı gömleğini götürüp bahçeye gömüyor. Agah, Nedim’in doktoruna ulaşmaya çalışıyor ama ulaşamıyor. Doktorun kliniğini kapatıp ortadan kaybolduğunu öğreniyor. Ceren, Nedim’in doktoruna Şeniz’le babasının aynı yatakta gördüğünü yengesinin amcasını babasıyla aldattığını itiraf ettiği kaydı ele geçiriyor.

Büyük bir kozu ele geçirin Ceren, Şeniz’den bebeğinin intikamını almak için sabırsızlanıyor. Cenk, hastaneden çıkartılıp eve getiriliyor. Herkes masaya oturmuş Agah’ı beklerken o elinde kağıtlarla gelip onları Şeniz’in yüzüne fırlatıyor ve Nedim’e bunları nasıl yaptığını sorup Şeniz’i ,köşkten kapı dışarı ediyor.

Zalim İstanbul 26. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ceren’in Eline Büyük Bir Koz Geçiyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler