Ana SayfaDizilerZalim İstanbul 26. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ceren'in Eline Büyük Bir Koz...

İlgili Postlar

Zalim İstanbul 26. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ceren’in Eline Büyük Bir Koz Geçiyor!

Kanal D’nin en çok izlenen dizilerinden Zalim İstanbul 26. yeni bölümüyle 13 Ocak Pazartesi günü ekranlara gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Agah, oğlunun Nedim’i pencereden ittiğini itiraf etmesinden sonra yıkılır. Yıllardır çektiği vicdan azabına daha fazla dayanamayan Cenk, silahı alıp kafasına dayar. Agah, koşup oğlunun elinden silahı almaya çalışır ancak silah patlar. Dizinin yeni fragmanında; Cenk, vuruluyor ve hastaneye kaldırılıyor. Ceren’in eline Şeniz’i dize getirecek büyük bir koz geçiyor.

Ceren’in Eline Büyük Bir Koz Geçiyor!

Zalim İstanbul 26. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Yaralanan Cenk hastaneye kaldırılıyor. Şeniz, Cenk’in kanlı gömleğini ‘İstediğin bedel’ deyip ‘Nedim’in yüzüne fırlatıyor. Nedim, hastanede amcasını teselli ediyor. Damla ise Nedim’e herkesi aynı masada toplamanın veya dağıtmanın onun elinde olduğunu söylüyor. Agah, Şeniz’in yüzüne bakıp gözlerindeki karanlığı nasıl göremediğine hayıflanıyor. Ceren ise Nedim’in, babasıyla Şeniz’i gördüğünü anlattığı ses kaydını ele geçiriyor.

İşte Zalim İstanbul 26. bölüm 2. fragmanı…..

https://youtu.be/ZsnjFcX18NE

ZALİM İSTANBUL 25. BÖLÜM ÖZETİ!

Agah, balayında Ceren’in çektiği videoyu ele geçirir. İzleyince oğluyla Cemre’nin Nedim için sahte evlilik yaptıklarını öğrenir. Nedim’in Cemre’yle evli kalmaya devam edeceğini öğrenen Cemre, onların önünde sahte evlilik yaptıklarını kabul eder ama Cenk’ten yüzüğü tekrar takmasını ister. Taktıktan sonra şimdi gerçek evli olduklarını söyleyip herkesi şaşırtır.

Nedim, Ceren’in konuşmalarını duyar ve Şeniz’i kucağına alıp hastaneye yetiştirir. Çünkü onun böyle kolay ölmesini istemez. O sırada bahçede olan Seher’le Agah onları görür ve peşlerinden hastaneye gider. Cenk, gözlerini açan annesiyle konuşurken Agah onları duyar. Şeniz’in Cenk’e, o uçurumdan beraber düşeceklerini söylemesini duyduktan sonra Nedim’in doktorunu arayıp kaza gecesinin canlandırılmasını kabul ettiğini söyler.

Şeniz, hastaneden çıkıp Nedim’in doktorunun muayenehanesine elinde bir dosyayla gider. O dosyayı doktorun önüne atıp onu yapmak istediği şeyden vazgeçirmeye çalışır. Nedim, doktoruna Şeniz’in babasıyla amcasını aldattığını ve onları gördüğü için yengesinin kendisine yıllarca eziyet ettiğini anlatır. Kaza gününü canlandırmak için Şeniz, Nedim ve Cenk bir araya gelir. Cenk, Nedim’in sandalyesine oturup onu pencereden itenin kendisini olduğunu söylemesiyle Agah donup kalır.

Zalim İstanbul 26. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Cenk Mi Vuruluyor Agah Mı?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler