Ana SayfaDizilerÇukur 3. Sezon 16. Bölüm Fragmanı Yayında! Vartolu Babasının Katilinin Kim Olduğunu...

İlgili Postlar

Çukur 3. Sezon 16. Bölüm Fragmanı Yayında! Vartolu Babasının Katilinin Kim Olduğunu Öğreniyor!

Show Tv ekranlarının efsaneleşen dizisi Çukur 3. sezon 16. yeni bölümüyle 13 Ocak Pazartesi günü ekranlara gelecek. Dizinin son bölümünde; Cumali hastaneye yapılan polis baskınından son anda kurtulur. Vartolu, paket kod adı çocuğu yok etmek isteyen adamlara karşı canı pahasına savaşır ve çocuğu ailesine teslim edip babasının öldürüldüğü anların kayıtlı olduğu videoyu alır. Yamaç, gücünü büyütmek için külçe altınların yerini bulup onları alır. Ancak altınların sahibi tahmin ettiğinden daha güçlü biri çıkar. Dizinin yeni bölüm fragmanında; Vartolu babasının katilinin kim olduğunu öğreniyor.

Vartolu Babasının Katilinin Kim Olduğunu Öğreniyor!

Çukur 3. sezon 16. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Vartolu flaş diski izleyip izlememekte kararsızlık yaşıyor. Yamaç ise bir an evvel Vartolu’nun gerçeği öğrenmesini istiyor. Vartolu sonunda videoyu açıyor ve Yamaç’ın babasını vurmak zorunda kaldığı dakikaları izliyor. Sinirinden televizyonu paramparça eden Vartolu şimdi ne yapacak?

Çukur 3. sezon 16. bölüm 1. fragmanı….

ÇUKUR 3. SEZON 15. BÖLÜM ÖZETİ!

Efsun, Azer’in Yamaç’ı öldürmeyi bir türlü becerememesi sonucu olaya el atar. Azer’in topladığı Çukur’un bütün düşmanlarına kendini tanıtır ve Yamaç’a karşı güçlerini birleştirerek külçe altınları ortaya çıkarır. Mahsun’un geri gelmesiyle Yamaç onunla büyük bir yüzleşme yaşar. Mahsun, Yamaç’tan kendisini affetmesini ister ve sırf bu nedenle Yamaç’ı gölgesi gibi takip edip onun hayatını kurtarır.

Mahsun, buna Sena için yaptığını söyler. Ancak Mahsun’un Sena’nın adını ağzına almasına çok sinirlenir. Mahsun, Yamaç’a kendisini affettirmek için adam bile öldürür. Ama Yamaç, yine de onu affetmez. Cumali, polislere yakalanma tehlikesi yaşar. Vartolu, babasının ölüm videosunu almadan Almanya’dan dönmek istemez. Paket çocuğu yok etmek isteyen adamları karşısına alıp onu dazlaklara teslim edip flaş belleği almayı başarır.

Karaca ile Azer arasındaki gerginlik devam ediyor ama bu gerginlik aynı zamanda ikiliyi bir birine yaklaştırır. Efsun, Yamaç’a o altınları alarak kendisini de büyük tehlikeye soktuğunu onunda tehlikede olduğunu söyler. Çağatay, haber gönderip Yamaç’ı ayağına çağırır. Tam bir güç gösterisi yapan Çağatay, Yamaç’ın gözü önünde mallarını taşımak istemeyen gemileri patlatır ve ondan altınlarını ister.

Çukur 3. Sezon 16. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Yamaç Sert Kayaya Çarpıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler