Ana SayfaDizilerÇukur 3. Sezon 16. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Yamaç Sert Kayaya Çarpıyor!

İlgili Postlar

Çukur 3. Sezon 16. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Yamaç Sert Kayaya Çarpıyor!

Show Tv ekranlarının pazartesi günleri izleyenleri ekranlara kilitleyen dizisi Çukur 3. sezon 15. yeni bölümüyle ekranlara geldi. Dizinin yayınlanan son bölümünde; Cumali hastaneye yapılan polis baskınından son anda kurtuluyor. Vartolu, paket kod adı çocuğu yok etmek isteyen adamlara karşı canı pahasına savaşıyor ve çocuğu ailesine teslim edip babasının öldürülmesinin kayıtlı olduğu videoyu alıyor. Yamaç, gücünü büyütmek için külçe altınların yerini bulup onları çalıyor. Ancak Yamaç, sert kayaya çarpıyor.

Pazartesi Dizileri 2019

Yamaç Sert Kayaya Çarpıyor!

Çukur dizisi 3. sezon 16. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Dizinin yayınlanan son bölümünde Nejat İşler rüzgarı esti. Nejat İşler dizide, Çağatay karakterini canlandırıyor. Yamaç, kendisini ve Çukur’u yok etmek için birleşen düşmanlarına para akışının kaynağını buluyor ve bir oda dolusu altın ele geçiriyor. Ama o altınların gerçek sahibi Çağatay’la tanıştıktan sonra onun ne kadar güçlü olduğunu anlıyor. Çağatay Yamaç’tan altınlarını istiyor.

ÇUKUR 3. SEZON 15. SON BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Efsun, Azer’in Yamaç’ı öldürmeyi bir türlü becerememesi sonucu olaya el atıyorlar. Azer’in topladığı Çukur’un bütün düşmanlarına kendini tanıtıyor ve Yamaç’a karşı güçlerini birleştirerek külçe altınları ortaya çıkarıyor. Mahsun’un geri gelmesiyle Yamaç onunla büyük bir yüzleşme yaşıyor. Mahsun, Yamaç’tan kendisini affetmesini istiyor ve sırf bu nedenle Yamaç’ı gölgesi gibi takip edip onun hayatını kurtarıyor.

Mahsun, buna Sena için yaptığını söylüyor. Ancak Mahsun’un Sena’nın adını ağzına almasına çok sinirleniyor. Mahsun, Yamaç’a kendisini affettirmek için adam bile öldürüyor. Ama Yamaç, yine de onu affetmiyor. Cumali, polislere yakalanma tehlikesi yaşıyor. Vartolu, babasının ölüm videosunu almadan Almanya’dan dönmek istemiyor. Paket çocuğu yok etmek isteyen adamları karşısına alıp onu dazlaklara teslim edip flaş belleği almayı başarıyor.

Karaca ile Azer arasındaki gerginlik devam ediyor ama bu gerginlik aynı zamanda ikiliyi bir birine yaklaştırıyor. Efsun, Yamaç’a o altınları alarak kendisini de büyük tehlikeye soktuğunu onunda tehlikede olduğunu söylüyor. Çağatay, haber gönderip Yamaç’ı ayağına çağırıyor. Tam bir güç gösterisi yapan Çağatay, Yamaç’ın gözü önünde mallarını taşımak istemeyen gemileri patlatıyor ve ondan altınlarını istiyor.

Nejat İşler Çukur’un Kadrosuna Dahil Oldu! Çukur 3. Sezon 15. Bölüm 2. Fragmanı Yayında!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler