Ana SayfaDizilerNejat İşler Çukur'un Kadrosuna Dahil Oldu! Çukur 3. Sezon 15. Bölüm 2....

İlgili Postlar

Nejat İşler Çukur’un Kadrosuna Dahil Oldu! Çukur 3. Sezon 15. Bölüm 2. Fragmanı Yayında!

Show Tv’nin fenomen dizisi Çukur 3. sezon 15. yeni bölümüyle bu akşam ekranlara gelecek. Dizinin yeni bölümünde Nejat İşler süprizi yaşanacak. Sultan, Akın’ı eve almak istiyor ama Yamaç, onun eve giremeyeceğini söylüyor. Vartolu ise, paket kod adlı çocuğu almak için karşısına çıkan adamlara onu canı pahasına vermemeye kararlı görünüyor. Dizinin yeni fragmanı yayınlandı. Nejat İşler Çukur’un kadrosuna dahil oldu.

Pazartesi Dizileri 2019

Nejat İşler Çukur’un Kadrosuna Dahil Oldu!

Çukur 3. sezon 15. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Mahsun, Yamaç’tan af diliyor. Yamaç, Mahsun’u affedebilecek mi? Efsun, Yamaç’a gidip onun başını belaya soktuğunu, onunla birlikte kendi başını da belaya soktuğunu söylüyor. Yamaç, düşmanlarını dize getirip elini öptürüyor. Reşit, altın soygununda Yamaç’ın başını büyük belaya soktuğunu, o adamların gölgelerine bastığını o gölgelerin sahipleri olduğunu söylüyor.

İşte Çukur 3. sezon 15. bölüm 2. fragmanı….

ÇUKUR 3. SEZON 14. BÖLÜM ÖZETİ!

Cumali’nin hastanede kalbi durur ancak tekrar hayata dönmeyi başarır. Bu savaşın git gide büyüyeceğini düşünen ve bir oğullarını daha kaybetmek istemeyen Fadik’le Sultan bir araya gelir. Fadik Karaca’yı alıp evine götürür. O evdeyken Koçovalıların saldıramayacağı, Azer’in evinde misafir olan Karaca olduğunu sürece geri adım atacağını bildikleri için bu planı yaparlar.

Yamaç ile Selim, Çukur’un adamlarını toplayıp Azer’in kapısına dayanıyor. Ancak Karaca’nın kapıyı açması karşısında elleri kolları bağlanıyor. Selim, annesinin bu işin içinde olduğunu anlayıp ona neden bunu yaptığını soruyor. Sultan’da onun yapamadığını Karaca’nın yaptığını söylüyor. Karaca, Azer’in karşısına geçip oraya kendi ayaklarıyla gelmiş olacağını ancak hiç bir zaman onun karşısında boynunu eğmeyeceğini, çünkü kendisinin bir Koçovalı olduğunu söyler.

Reşit, Çukur’a düşman olan tüm büyük başları bir araya getirir. Karşılarında Yamaç’ı görünce şok olur. Yamaç, onlara kendisine git dediklerini gitmediğini, Çukur’u alacaklarını söylediklerini ama onu da vermediğini, onlara artık inadı bırakmalarını ve bir kere daha karşısında olmamalı konusunda uyarır. Bu uyarı Timsah ve bir kaç kişi için geçerli olmadığını da belirtir.

Yamaç, büyük bir saldırıya uğrar. Dumanların ardından biri çıkıp onu kurtarır ancak son anda vurulur. Yamaç, o kişinin yanına gittiğinde onun Mahsun olduğunu görür.

Çukur 3. Sezon 15. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Vartolu Paketi Vermemekte Kararlı!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler