Ana SayfaDizilerKimse Bilmez 27. Bölümüyle Ekranlara Veda Etti!

İlgili Postlar

Kimse Bilmez 27. Bölümüyle Ekranlara Veda Etti!

Atv ekranlarının sevilen dizilerinden Kimse Bilmez 27. final bölümüyle ekranlara geldi. Dizinin final bölümünde; Kurt bey, Ali’ye söylemek istediği söyleyemeden son nefesini verir. Ali, Zeynep’in kız kardeşi olduğunu öğrenir. Pilot’da Ali’nin, manevi babasının katili olduğunu öğrenir. Nedim, sadece Ali’nin bildiği şifrelerin peşine düşer ve şifreleri ele geçirmek için onu Sevda’yla tehdit eder. Kurt beyin tüm oyunlarını bilen arkadaşı Ali’ye yardım eder ve Nedim’i pusuya düşürür. Kimse Bilmez 27. bölümüyle ekranlara veda etti.

Pazar Dizileri 2019

Kimse Bilmez Ekranlara Veda Etti!

Kurt bey öldükten sonra Ali, Nedim’den korumak için Zeynep’i güvenli bir yere yerleştirir. Ancak Nedim onların yerini bulur. Sevda’nın erkek kardeşi de Zeynep’le beraberdir. Nedim, Sevda’yı arayıp onunla buluşmak ister. Ali, Zeynep’in kız kardeşi olduğunu Kurt beyin adamından öğrenir. Pilot’da yıllar sonra kavuştuğu abisinin manevi babası Erniko’nun katili olduğunu öğrenip ondan hesap sormaya gider.

KİMSE BİLMEZ FİNAL BÖLÜMÜNDE BAŞKA NELER OLDU?

Ali Pilot’a, Erniko’yu oğlunu öldürdüğü için öldürdüğünü söyler. Pilot, Erniko’nun bir çocuğu asla öldürebilecek birisi olmadığını o bilgiyi ona kim verdiyse yalan söylediğini söyler. Ali, Zeynep’in kız kardeşleri olduğunu Pilot’a anlatır. Pilot, önce inanmaz ama abisinin anlattıklarından sonra ona inanır. Pilot ile Duygu’nun arası kıskançlık yüzünden açılmıştır. İkili yolda karşılaşır ve ilk adımı bir birinden bekler.

Nedim, Ali’den sadece onun bildiği şifreyi ister. Eğer vermezse Sevda’yı öldüreceğini söyler. Ali ise, Kurt beyin tüm sırlarını bilen arkadaşıyla birlikte bir plan yapar ve Sevda’nın Nedim’i kaçırıp kendisini tehdit etmesine izin verir. Sevda’yı oraya göndermeden önce onun vurulsa bile ölmemesi için gerekli önlemleri alırlar. Ali, Nedim’e şifreyi verir ve şifrenin geçersiz olduğu anlaşılır.

O sırada Pilot ve Kurt beyin arkadaşının içeri girmesiyle Nedim hak ettiği sonu bulur. Sevda’ya kurşun gelir ama alınan önlem sayesinde ona bir şey olmaz. Bir yıl sonra bir bayram sabahı Ali ile Sevda artık gerçekten evlidirler. Pilot’la Duygu’da evlenmiş hatta bir kız bebek beklerler. Onlar kahvaltı yaparken Vedat’da gelir ve onlara kardeş olarak kendisini kabul edip etmediklerini sorar. Ali, Vedat’ı da sofraya davet eder.

Kimse Bilmez 27. Bölüm 2. Final Fragmanı Yayında! Kardeşler Sonunda Kavuşuyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler