Ana SayfaDizilerSefirin Kızı 4. Bölüm Ön İzleme Yayında! Sancar İle Gediz Nare İçin...

İlgili Postlar

Sefirin Kızı 4. Bölüm Ön İzleme Yayında! Sancar İle Gediz Nare İçin Karşı Karşıya Geliyor!

Star Tv ekranlarının yeni gözde dizilerinden Sefirin Kızı 3. yeni bölümüyle ekranlara geldi. Dizinin yayınlanan son bölümünde; Melek’i polis zoruyla alan Sefir onu yurt dışına götürüyor. Onun peşinden Sancar’la Nare’de Melek almak için yola çıkıyor. Melek bulunuyor ve tam Sancar’la Nare onu götürecekken Sefir, polislerle yine karşılarına çıkıyor. Sancar’la Nare Melek’i alıp Türkiye’ye dönüyor. Ancak yolları yine ayrılıyor. Dizinin yeni bölüm tanıtımında; Sancar ile Gediz Nare için karşı karşıya geliyor.

Pazartesi Dizileri 2019

Sancar İle Gediz Nare İçin Karşı Karşıya Geliyor!

Sefir’in Kızı 4. bölüm ön izleme yayınlandı. Tanıtımda; Sancar. evi terk eden Menekşe’yi eve tekrar getirip o gece ilk kez aynı yatakta yatıyorlar. Nare ise Melek’le birlikte Gediz’ler de kalıyor. Sancar Nare’ye oradan uzaklara gitmesini ona bir ev tutacağını ve ona bakacağını söylüyor. Nare ise Sancar’ın bu teklifini kabul etmiyor ve onun kendisine değil ancak karısına bakabileceğini söylüyor. Nare’yle konuşan Gediz ona inanıyor. Sancar, Gediz’in Nare’ye karşı bir şeyler hissettiğini anlıyor ve ona yakın olmasından rahatsız oluyor. İki arkadaş Nare için birbirlerine giriyor.

İşte Sefirin Kızı 4. bölüm ön izlemesi….

SEFİRİN KIZI 3. SON BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Sefir, Akın’ın uyanmasından sonra ona videoyu yok ettiğini söyleyip, onunla tanımadığı kişilerin yaraladığı konusunda ifade vermesi için anlaşıyor. Melek’i polis zoruyla yurt dışına götüren Sefir’in peşinden Nare ile Sancar’da gidiyor. Onların birlikte gitmesine bozulan Menekşe, baba evine dönüyor. Oraya vardıklarında Nare, Sancar’ın evini aramadan bulduğunu görünce onun daha önce oraya geldiğini anlıyor.

Sancar’da o kaybolduktan bir yıl sonra oraya gittiğini, Akın’ın onun İsviçre’de bir Türk’le birlikte yaşadığını söylediğini hatta onun numarasını aradığında telefona başka bir adam çıktığını hatırlıyor. Sefir’in Melek’i alıkoyduğu yeri bulan Sancar. kızını alıp kaçırmayı başarıyor. Ancak tam yurt dışına gidecekleri sırada Sefir polislerle birlikte yine karşılarına çıkıyor ve torununu kaçırdığı için Sancar’dan şikayetçi oluyor.

Nare, Sancar’ın kulağına eğilip babasının bir milyon euro kumar borcu olduğunu söylüyor. Sancar, Sefir’e kızını vermesi karşılığında o parayı vereceğini teklif ediyor. Ancak Sefir iki milyon euro istiyor. Sancar, onu da kabul edip Nare’yle birlikte Melek’i de alıp Türkiye’ye dönüyor. Türkiye’de Nare, Gediz’in evine, Sancar’da Menekşe’yi almak için köye gidiyor.

 Sefirin Kızı 3. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Sancar İle Nare Melek’i Geri Alabilecek Mi?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler