Ana SayfaDizilerYasak Elma 64. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Ender İle Yıldız'ın Planı Ters...

İlgili Postlar

Yasak Elma 64. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Ender İle Yıldız’ın Planı Ters Tepiyor!

Fox Tv ekranlarının entrikası bol dizisi Yasak Elma 63. yeni bölümüyle ekranlara geldi. Dizinin yayınlanan son bölümünde; Yıldız, Halit’in kendisini Leyla ile aldattığını düşünüp Ender’den yardım istiyor. İkili Leyla’yı İstanbul’dan kaçırmak için bir plan yapıyor. Ancak Leyla’nın Şahika’dan yardım istemesi işleri karıştırıyor. Ender’le Yıldız’ın planı ters tepiyor. Leyla, Yıldız’a hiç bir yere gitmeyeceğini söylüyor.

Pazartesi Dizileri 2019

Ender İle Yıldız’ın Planı Ters Tepiyor!

Yasak Elma 64. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Ender, Yıldız’a yardım edeceğini ama yine kendisine yamuk yapmayacağından emin olmak istiyor. Yıldız, Ender’e söz verince ikili harekete geçiyor. Leyla, Emir ile yemeğe çıkıyor. Onların birlikte yemek yedikleri yere giden Ender, herkesin içinde Leyla’nın kocasının telefonuna çıplak fotoğraflarını gönderdiğini söyleyip onu rezil ediyor.

YASAK ELMA 63. SON BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Yıldız’ın Halit’i Leyla’dan kıskanmasından sonra Şahika, Nadir’i arıyor ve Yıldız’ın onun kollarında olmasının çok yakın olduğu müjdesini veriyor. Bir mekanda Nadir’le karşılaşan Zehra’da ondan etkileniyor. Rezil olan Leyla, İzmir’e dönmeye karar veriyor. Öte yandan Kaya, annesinin bir kasası olduğunu hatırlıyor ve kasayı bulup Şahika’nın Yiğit’i tehdit ettiği videoyu alıyor. Daha sonra, Şahika’ya yaptıklarının hesabını sorup onu evinden kovuyor ve bir daha onu görmek istemediğini söylüyor.

Şahika’nın Kaya tarafından kovulmasına en çok Ender seviniyor. Zehra, kanalı için Akın’la bir video çekme hazırlığına gidiyor. Aysel’i sihirbazlık numarasıyla kaybolduğunu zannetmesini sağladıkları sırada Halit geliyor. Kendisinin yok olduğunu zanneden Aysel, Halit’in kendisini gördüğünü görünce sevinçten ona sarılıyor. Halit, Zehra’nın kanalını kapatmaya karar veriyor. Öte yandan Lila ile Yiğit barışıyor ve ikili evdeyken Halit onları beraber yakalıyor.

Halit’in yaşadıkları yetmezmiş gibi birde Erim, kendisinden 5 yaş büyük kız arkadaşını eve getiriyor. Deliye dönen Halit, Erim’in o kızla görüşmesini yasaklıyor. Leyla, Şahika’dan yardım istemek için onun kaldığı otele gidiyor. Şahika’nın verdiği akılla Yıldız’ın karşısına çıkan Leyla, hiç bir yere gitmeyeceğini ve onun şirkete her geldiğinde kendisini Halit’in yanında göreceğini söylüyor.

 Yasak Elma 63. Bölüm 1.Fragmanı Yayında! Leyla’nın Şirketten Gitmeye Niyeti Yok!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler