Ana SayfaDizilerMasterChef'in Birincisi Kim Oldu?

İlgili Postlar

MasterChef’in Birincisi Kim Oldu?

Tv 8 ekranlarının en çok izlenen yarışma programlarından MasterChef Türkiye, ikinci sezonunu da büyük bir başarıyla tamamladı. MasterChef final bölümüyle ekranlara geldi ve 2019’un şampiyonu belli oldu. MasterChef’in birincisi kim oldu? Alican mı yoksa Cemre mi? Detaylar haberimizde…

İşte Masterchef Türkiye 2. Sezonunda Yarışacak 14 Yeni Yarışmacı!

MasterChef’in Birincisi Kim Oldu?

Masterchef’in son ikiye kalan yarışmacıları Cemre ile Alican, üç etaptan oluşan bölümde kıyasıya rekabet ettiler. Yarışmanın ikinci etabından sonra canlı yayın başladı ve canlı yayında oynanan 3. etapta iki finalist imza yemeklerini yaptılar. İki yarışmacının da aileleri canlı yayında yerlerini aldı. Yarışmanın elenen yarışmacıları da arkadaşlarına destek vermek için oradaydı. MasterChef Türkiye 2019’un şampiyonunun belli olacağı bölümü izleyicileri ekranlara kilitlemeyi başardı.

MASTERCHEF FİNAL BÖLÜMÜ BİRİNCİ OYUN!

MasterChef Türkiye’nin merakla beklenen 2019 şampiyonu belirlendi. Yarışmanın 2. sezon şampiyonu Türkiye’de sınırlı sayıda üretilen lüks bir otomobilin sahibi oldu. Final bölümünde Alican ile Cemre arasında ki puanlama birbirine çok yakındı. Şefler, şampiyonun belirlenebilmesi için 3 aşama olacağını açıkladı. Birinci aşamada, yarışmacılar uluslararası bir mutfaktan başlangıç yemeği, ana yemek ve tatlı yaptılar. Cemre ile Alican, bir buçuk saat süre içinde yemeklerini bitirip şeflerin beğenisine sundular.

MASTERCHEF FİNAL İKİNCİ OYUN!

İkinci etapta Cemre ile Alican, Türk mutfağından başlangıç yemeği, ana yemek ve tatlıdan oluşan bir menü hazırladılar. Yarışmacılar ikinci etabı bir oy farkla bitirdi.

MASTERCHEF FİNAL ÜÇÜNCÜ OYUN! 

Yarışmanın üçüncü etabı canlı olarak ekranlara geldi. İki finalist imza yemeklerini yapmak için yerlerini aldı. Bir saat süre içinde iki yarışmacıda imza yemeklerini bitirip şeflerin beğenisine sundular. Şefler puanlarını açıkladı ve en yüksek puanı alarak MasterChef Türkiye 2019’un şampiyonunun Cemre olduğunu açıkladılar. Cemre, Alican’a sarılıp onu tebrik etti ve o ödülü beraber aldıklarını söyledi.

MASTERCHEF TÜRKİYE 2019’UN ŞAMPİYONU CEMRE OLDU!

Cemre’nin şampiyonluğunun açıklanmasından sonra duygusal anlar yaşandı. Cemre’nin babasının ölümünden sonra annesinin tek başına kendisini çok iyi yetiştirdiğini söyleyip ona teşekkür etti. Annesi ise gözyaşlarına hakim olamadı.

MasterChef'in Birincisi Kim Oldu

 

MasterChef’te Finale Kalan İki Yarışmacı Belli Oldu!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler