Ana SayfaDizilerMasterChef'te Finale Kalan İki Yarışmacı Belli Oldu!

İlgili Postlar

MasterChef’te Finale Kalan İki Yarışmacı Belli Oldu!

MasterChef’te final haftası heyecanı yaşanıyor. İlk dörde kalan Güzide, Cemre, Alican ve Ekin arasından ilk elenen yarışmacı Ekin olmuştu. Yarışmanın dün akşamki bölümünde geriye kalan üç yarışmacı üç ayrı edapta yarıştılar. MasterChef’te finale kalan iki yarışmacı belli oldu.

MasterChef’te Finale Kalan İki Yarışmacı Belli Oldu!

İşte Masterchef Türkiye 2. Sezonunda Yarışacak 14 Yeni Yarışmacı!

MasterChef’in dün akşamki bölümünde yarı final yemekleri yapıldı. Alican, Güzide ve Cemre arasında kıyasıya bir mücadele yaşandı. Değişik konseptlerde yapılan yemeklere şefler puanlarını verdi ve en az puan alan yarışmacı dün akşam yarışmanın üçüncüsü olarak yarışmaya veda etti.

MASTERCHEF YARI FİNAL GECESİNDE ELENEN YARIŞMACI KİM OLDU?

Güzide, Cemre ve Alican üç ayrı etapta yarıştılar. Yemekleri yaptıktan sonra aldıkları puanlar gecenin sonunda bir yarışmacının kaderini belirledi. Gecenin yüksek puanını 3 puan farkla Cemre aldı.

Yarışmacılar en son etapta Güzide ile Alican, yöresel yemeklerle yarıştı. Cemre ise ünlü bir Japon yemeğiyle yarıştı. Son etabın sonun puan durumu şöyle oldu;

Cemre 69 puan aldı.

Alican 66 puan aldı

Güzide 54 puan aldı.

Böylece MasterChef olma hayaline veda eden isim GÜZİDE oldu. Üç çocuk annesi Güzide, üçüncü olarak yarışmayı tamamladı.

MasterChef’e yarı finalinde Cemre 69, Alican 66 ve Güzide 54 puan aldı. Böylece, MasterChef olma hayallerine veda eden isim Güzide olarak belirlendi. Şefler Güzide’ye veda ederken övgüler yağdırdı. Büyük başarı sergileyen yarışmacı amatör olarak yarışmaya katılıp profesyonel bir şef olarak yarışmadan ayrıldı. Güzide, veda ederken gözyaşlarına hakim olamadı.

ALİCAN İLE CEMRE BİRİNCİLİK İÇİN YARIŞACAK!

Alican ile Cemre, yarı finalden en yüksek iki puanı alarak son ikiye kalmayı başardı. Bu akşam MasterChef’te final heyecanı yaşanacak ve iki yarışmacıdan biri MasterChef Türkiye 2019’un birincisi olarak adını yazdıracak. Yarışmanın birincisi olan finalist büyük ödülünde sahibi olacak. Final gecesinin fragmanı yayınlandı.

İşte MasterChef 2019 final gecesi fragmanı.

MasterChef Türkiye 2019’un şampiyonu kim olacak? Cemre mi Alican mı?  MasterChef bu akşam izleyenleri ekranlara kilitleyecek.

MasterChef Final Haftasında İlk Eleme Adayı Kim Oldu?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler