Ana SayfaDizilerKuzey Yıldızı İlk Aşk 17. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Kuzey Yıldız'ın Ne...

İlgili Postlar

Kuzey Yıldızı İlk Aşk 17. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Kuzey Yıldız’ın Ne Yaptığını Anlıyor?

Show Tv’nin gözde dizilerinden Kuzey Yıldızı İlk Aşk 16. yeni bölümüyle ekranlara geldi. Dizinin yayınlanan son bölümünde; Yıldız, Kuzey’in boşanması için gerekli belgeleri Çetin’den istiyor. Ancak Çetin o belgeler karşılığında Yıldız’dan bir milyon lira para istiyor. Yıldız, bu parayı ayarlamak için neyi var neyi yok , hatta yıllardır emek verdiğini mandrasını bile satıyor. Kuzey, Yıldız’ın ne yaptığını anlıyor. Onu Çetin’e bir çanta dolusu para verdiğini görüyor.

Cumartesi Dizileri 2019

Kuzey Yıldız’ın Ne Yaptığını Anlıyor?

Kuzey Yıldızı İlk Aşk 17. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Mine ile Gökçe, sevgilileriyle okulu asıp gezmeye gidiyor. Osman ile Emin, onlara rapor alacaklarına söz veriyor. Doktor Cihan ise rapor vermemekte inat ediyor. Öyle olunca Osman ile Emin, sahte rapor hazırlayıp veriyorlar. Emine, torunlarının okulu astığını öğrenip onlara tek ayak üzerinde durma cezası veriyor.

KUZEY YILDIZI İLK AŞK 16. SON BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Kızların okulu asıp sevgilileriyle gezmeye gittiğini Kuzey’de öğreniyor. Onların cezasını büyük bir zevkle izliyor. Ertesi gün Kuzey, kızlarını alıp okul müdürüne özür dilemek için gidiyor. Hatta müdüre Ömer ve Emin’den uzak durması için kızlarını başka okula almak istediğini söylüyor. Müdür ise zaten kızların devamsızlıktan sınıfta kaldığını ve son sahte rapor olayından sonrada okuldan atıldığını söylüyor.

Kuzey, bunu öğrendikten sonra Mine ile Gökçe’yi götürüp ekmek fabrikasında çalışmaları için işe veriyor. Yıldız, bankadaki parasını, altınlarını, mandrasını ve arabasını satınca anca Çetin’e vereceği parayı denkleştiriyor. Kuzey, Yıldız’ın bir telaş içinde olduğunu fark edip onu yakın takibe alıyor. Yıldız’ın, önce bankaya, sonra kuyuncuya, daha sonra arabasını sattığını görüyor. Yıldız, Çetin’le buluşuyor.

Ona bir çanta dolusu parayı veriyor ve bu durumdan Kuzey’in haberi olmaması için onu uyarıyor. Tam oradan çıkarken karşısında Kuzey’i görüyor. Kuzey, Yıldız’a o adamla onun ne işi olduğunu soruyor. Yıldız’da ne diyeceğini bilemiyor ve öylece donup kalıyor. Durumu öğrendikten sonra Kuzey’in Yıldız’a tepkisi ne olacak?

Kuzey Yıldızı İlk Aşk 16. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Yıldız Kuzey İçin Her Şeyini Satıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler