Ana SayfaDizilerAzize 7. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Azize'nin Duyguları İntikamının Önüne Mi Geçecek?

İlgili Postlar

Azize 7. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Azize’nin Duyguları İntikamının Önüne Mi Geçecek?

Kanal D ekranlarını sevilen dizisi Azize 6. yeni bölümüyle ekranlara geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Azize, Kartal’ı Barbaros’un adamının elinden son anda kurtarmayı başarıyor. Kartal’la Azize’nin yakınlaşmasını gören Asya, Azize’yi tehdit ediyor. Azize, Kartal’ın annesi tarafından yemeğe davet ediliyor. Asya, baş köşeye oturtulan Azize’nin yemeğe katılmasından rahatsız olunca Kartal’ın tepkisiyle karşılaşıyor. Azize Alpanlar konağını terk etmek isteyince Kartal ona engel olmaya çalışıyor. Hatta, kendisini öldürmesini istiyor. Azize’nin duyguları intikamının önüne mi geçecek?

Cumartesi Dizileri 2019

Azize’nin Duyguları İntikamının Önüne Mi Geçecek?

Azize 7. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Azize, Barbaros’un evinde tutulan kardeşini oradan götürmek için Kartal’la oraya gidiyor. Yiğit, Kartal’ın kendisinden af dilemesine rağmen ona güvenmiyor ve gitmek istemiyor. O sırada Barbaros’un adamı gelip Kartal’a silah çekiyor. Kartal, Azize’ye işaret verip adamla boğuşmaya başlıyor. Adam, Kartal’ın başına silah dayadığı sırada adamın kafasına saksı vurup onu etkisiz hale getiriyor. Azize, ikinci kez Kartal’ın hayatını kurtarıyor.

AZİZE 6. SON BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Yiğit, ablasının ailesinin katilleriyle görüştüğü için onunla konuşmuyor. Azize, Yiğit’in yanında kalmaya devam etmek istiyor ama Barbaros onu, Alpanlar konağına tekrar dönmesi için zorluyor. Balkan, babasının göz göre göre ölmesine izin veriyor. Babasının öldüğünden emin olduktan sonra da onun parmağındaki yüzüğü alıp kendi parmağına takıyor. Bundan sonra Balkan’ın Alpanlar’ın başına geçmesi daha da kolaylaşıyor.

Asya, Zeynep’in yanına gidip İskender’in ölüm haberini veriyor. Ama Zeynep, hiç bir tepki göstermiyor ve yıllar önce kocasının kendisine yazdığı mektup aklına geliyor. Mektupta ise İskender, Zeynep’in ortaya çıkması halinde çocuklarına zarar vereceğini yazmıştır. Artık İskender hayatta olmadığına göre Zeypen, konağa geri dönüyor.

Kartal, Azize’yi götürmek için Barbaros’un evine gidiyor hatta onu omzuna alıp zorla oradan çıkarıyor. Onları yakınlaşırken gören Asya, Azize’nin boğazına silah dayayıp onu tehdit ediyor. Zeynep, eve gelen Azize’yi sofraya buyur ediyor. Asya, sofrada Azize’nin ailesi hakkında sorular sorunca Kartal ona büyük tepki gösteriyor. Azize, intikam için geldiği evde sofraya oturmaktan rahatsız olup evden çıkıyor. Kartal. onun peşinden gidip önce kendisini vurmasını sonra gitmesini istiyor.

Azize 6. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Kartal İle Azize Aşklarına Karşı Koyabilecek Mi?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler