Ana SayfaDizilerZalim İstanbul 25. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Nedim'in Seçimi Cemre'nin Kararını Değiştiriyor!

İlgili Postlar

Zalim İstanbul 25. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Nedim’in Seçimi Cemre’nin Kararını Değiştiriyor!

Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Zalim İstanbul 25. yeni bölümüyle 30 aralık pazartesi günü ekranlara gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Nedim’in doktoru, onun kaza gününü hatırladığını anlar ve o günle yüzleşmesi için ev halkını toplayıp o günü canlandırılmasını ister. Sonunda büyük hesaplaşma gerçekleşir. Şeniz, Cenk ve Nedim’in karşı karşıya gelir. Cenk’in çocukluğundan beri çektiği vicdan azabıyla Nedim’in sandalyesine oturur. Şeniz, oğlunun gerçekleri anlatmasından ödü kopar. Agah o dakikaları büyük bir üzüntüyle izler. Nedim’in seçimi Cemre’nin kararını değiştiriyor.

Pazartesi Dizileri 2019

Nedim’in Seçimi Cemre’nin Kararını Değiştiriyor!

Zalim İstanbul 25. bölüm 2. fragmanı Yayınlandı. Cenk ile Cemre’nin sahte evliliğini herkes öğrenir. Agah, bu evliliğin Nedim için yapılmasına aklı almaz. Nedim ise Cemre’ye öfkesinden Ceren ile olan evliliğine devam ettirmeye karar verir. Ceren, Şeniz’in kendisine yaptıklarını unutmaz ve onu tuzağa düşürür. Nedim’in artık ne yapmaya çalıştığını anlamayan Cemre, ona restini çeker. Cemre, ailenin bir arada olduğu sırada parmağını gösterip Cenk, o yüzüğü tekrar takarsa evliliğin gerçek olacağını söyler.

İşte Zalim İstanbul 25. bölüm 2. fragmanı….

https://youtu.be/3YAwpAAGBbc

 

ZALİM İSTANBUL 24. BÖLÜM ÖZETİ!

Nedim, eline geçen videodan Cemre’nin kendisi için Cenk’le sahte evlilik yaptığını öğrenir. Ona gözlerini kapatarak her şeyi anladığını anlatır. Cemre, Cenk’ten bir an evvel boşanmak ister. Ama Cemre’ye aşık olan Cenk, ondan boşanmak istemez. Ona aşık olduğunu Cemre’ye de itiraf eder. Cenk, şirketteki hakkını amcasından geri ister.

Şeniz, Seher hanımı işleyerek Ceren’in Nedim’i şirketi almak için zehirlediğini amca yeğeni bir birine düşüreceğini söyler. Nedim, Ceren’i odasından ve hayatından kovar. Ceren’in elinde bir kozu kalmadığı için mecburen oğlunun katili olan Şeniz’le iş birliği yapmaktan başka çaresi kalmaz. Şeniz, Ceren’e bir ilaç verir ve onu Nedim’in suyuna katıp içmesini sağlamasını ister.

Agah, Nedim’le Cenk’i ayıp bir meyhaneye götürür. Orada Nedim ile Cenk birbirlerine girince Agah, meyhaneyi boşaltıp onları yalnız bırakıp kozlarını paylaşmalarını sağlar. Nedim’in ağzından çıkan ‘Şirkette benim Cemre’de benim’ sözüyle  Cenk deliye döner. Seher, Ceren’i alıp müştemilata kilitler. Ama Şeniz’in verdiği anahtarla oradan çıkıp Nedim’in odasına gider. Şeniz’in dediklerini yapmak için harekete geçer.

Zalim İstanbul 25. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Nedim’in Kaza Günü Canlandırılıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler