Ana SayfaDizilerBenim Tatlı Yalanım 28. Bölümüyle Ekranlara Veda Etti!

İlgili Postlar

Benim Tatlı Yalanım 28. Bölümüyle Ekranlara Veda Etti!

Show Tv ekranlarının sevilen dizilerinden Benim Tatlı Yalanım 28. final bölümüyle ekranlara geldi. Dizinin final bölümünde; Suna’nın hamileliği herkes tarafından büyük bir sevinç ile karşılanır. Serkan ile Burcu arayı tüzeltir. Hayri’de Saniye’gönlünü almayı başarır. Yılbaşı akşamı tüm yemekleri Saniye ile Hayri üstlenir. Hande’nin de katıldığı davette herkes mutlu bir şekilde yeni yıla girer. Benim Tatlı Yalanım 28. son bölümüyle ekranlara veda etti.

Cumartesi Dizileri 2019

Benim Tatlı Yalanım Ekranlara Veda Etti!

Benim Tatlı Yalanım dizisinin final bölümünde; Kayra’ya okuldan bir ödev verilir. Ailesindeki herkesin yeni yıl hakkındaki düşüncelerini videoya kaydedecek olan Kayra, Suna annesinin düşüncesini sorar. Kayra, yeni yılda bir kardeşi olacağını öğrenir ve çok mutlu olur. Suna, bir taraftan çok kilo alacağı için paniklerken, bir taraftan da iştahına hakim olamıyor.

BENİM TATLI YALANIM FİNAL BÖLÜMÜNDE BAŞKA NELER OLDU?

Suna’nın hamileliğinden dolayı iştahı çok açılır. En ufak şeyler bile onu duygulandırır ve ağlamasına neden olur. Suna’nın böylesine hassas bir dönem geçirmesi herkes tarafından büyük bir anlayışla karşılanır. Hayri, onun kararsız tavırları karşısında ne yapacağını şaşırır. Önce ondan çikolataları vermemesini ister. Sonra dayanamaz ister.

Saniye ile Hayri’nin arası düzelir. Hatta ikili yılbaşı yemeklerini beraber yapmak için kolları sıvar. Serkan ile Burcu’ya ise müzik işini üstlenir. İkilinin yaptığı görüşmelerde Serkan, Burcu’yu kıskanır ve belli etmemeye çalışır. Hande de eve gelip Kayra’nın hediyesini verir. Kayra’nın onu istememesini söylemesi üzerine Nejat, kızıyla konuşup ondan özür dilemesini ister.

Kayra, Hande ablasıyla konuşup ondan özür diler ve onunda yeni yıl hakkında düşüncelerini alır. Yılbaşı günü herkesin bir arada olduğu anda herkesin yeni yıl hakkında düşüncelerini söylediği videolar yayınlanır. Serkan, videoda Burcu’ya karşı duygularını açıklayıp artık onunla sevgili olduğunu açıklar. Berrin hanım ise uçak bulamadığı için yemeğe katılamaz.

Suna’nın videosu yayınlanınca duygusal anlar yaşanır, Nejat’da yeni yıl ile ilgili iyi niyetlerini söyledikten sonra herkes bir birine hediyelerini verir ve çok güzel bir yılbaşı geçirirler.

 Benim Tatlı Yalanım Final Bölümü Fragmanı Yayında!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler