Ana SayfaDizilerZalim İstanbul 26. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Agah Cenk'in İtirafı Karşısında Şok...

İlgili Postlar

Zalim İstanbul 26. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Agah Cenk’in İtirafı Karşısında Şok Oluyor!

Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Zalim İstanbul 25. yeni bölümüyle ekranlara geldi. Dizinin yayınlanan son bölümünde; Cemre’nin Cenk ile sahte evlilik yaptığı ortaya çıkıyor. Nedim’in Ceren ile evliliğine devam edecek olduğunu öğrendikten sonra Cemre, herkesin içinde Cenk’ten yüzüğü yeniden takmasını istiyor. Agah, Nedim’in doktorunun teklifini kabul ediyor. Nedim’in pencereden düştüğü gün canlandırılıyor. Agah, Cenk’in itirafı karşısında şok oluyor.

Pazartesi Dizileri 2019

Agah Cenk’in İtirafı Karşısında Şok Oluyor!

Zalim İstanbul 26. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Cemre, eve sarhoş gelen Nedim’e, Şeniz’in verdiği ilacı ona vermekten vazgeçiyor. Sabah, Ceren’i kilitlediği odada bulamayan Seher soluğu Nedim’in odasında alıyor ve onları yatakta görüyor. Babaanne ise bu durumdan çok memnun oluyor. Ceren, Şeniz’in verdiği ilacı ona içiriyor ve başında onun ölmesini seyrediyor.

ZALİM İSTANBUL 25. SON BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Agah, balayında Ceren’in çektiği videoyu ele geçiriyor. İzleyince oğluyla Cemre’nin Nedim için sahte evlilik yaptıklarını öğreniyor. Nedim’in Cemre’yle evli kalmaya devam edeceğini öğrenen Cemre, onların önünde sahte evlilik yaptıklarını kabul ediyor ama Cenk’ten yüzüğü tekrar takmasını istiyor. Taktıktan sonra şimdi gerçek evli olduklarını söyleyip herkesi şaşırtıyor.

Nedim, Ceren’in konuşmalarını duyuyor ve Şeniz’i kucağına alıp hastaneye yetiştiriyor. Çünkü onun böyle kolay ölmesini istemiyor. O sırada bahçede olan Seher’le Agah onları görüyor ve peşlerinden hastaneye gidiyor. Cenk, gözlerini açan annesiyle konuşurken Agah onları duyuyor. Şeniz’in Cenk’e, o uçurumdan beraber düşeceklerini söylemesini duyduktan sonra Nedim’in doktorunu arayıp kaza gecesinin canlandırılmasını kabul ettiğini söylüyor.

Şeniz, hastaneden çıkıp Nedim’in doktorunun muayenehanesine elinde bir dosyayla gidiyor. O dosyayı doktorun önüne atıp onu yapmak istediği şeyden vazgeçirmeye çalışıyor. Nedim, doktoruna Şeniz’in babasıyla amcasını aldattığını ve onları gördüğü için yengesinin kendisine yıllarca eziyet ettiğini anlatıyor. Kaza gününü canlandırmak için Şeniz, Nedim ve Cenk bir araya geliyor.

Agah’ta onları üzülerek izliyor. Cenk, Nedim’in sandalyesine oturup onu pencereden itenin kendisini olduğunu söylemesiyle Agah donup kalıyor.

 Zalim İstanbul 25. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Nedim’in Seçimi Cemre’nin Kararını Değiştiriyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler