Ana SayfaDizilerVuslat 35. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Aziz İle Kerem'in Mutluluğu Minyatüre Bağlı!

İlgili Postlar

Vuslat 35. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Aziz İle Kerem’in Mutluluğu Minyatüre Bağlı!

TRT 1 ekranlarının tartışmasız en çok izlenen dizisi Vuslat 34. yeni bölümüyle ekranlara geldi. Dizi son bölümüyle izleyenleri ekranlara kilitlemeyi başardı. Kerem, anneannesini alabilmesi için Minyatürü bulup dedesine vermesi gerekiyor. Aziz’de eğer o minyatürü ele geçiremezse Feride ile bir geleceğinin olamayacağının farkına varıyor. Aziz ile Kerem’in mutluluğu minyatüre bağlı görünüyor.

Pazartesi Dizileri 2019

Aziz İle Kerem’in Mutluluğu Minyatüre Bağlı!

Vuslat 35. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Aziz ile Feride, Rüstem’den adaletin sağlanması için bir isim istiyor. Fırat, Zehra’yı takip edip Alis’in onun evinde olduğunu öğreniyor ve gizlice içeri girip onun fotoğraflarını çekiyor. Bülent, şirketi Aziz’in yönetmesini istemiyor. Kerem, Necmi’ye gidip anneannesinin kaçırıldığını ve karşılığında minyatürü istediklerini söylüyor. Aynı şekilde minyatürün peşinde olan Aziz, onu ele geçirmeden Feride ile bir geleceği olamayacağını biliyor. Bu zorlu yolda en büyük desteği Feride’den alıyor.

İşte Vuslat 35. bölüm 1. fragmanı….

VUSLAT 34. SON BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Kerem Fırat’ın kafasına silah dayayıp anneannesinin hafızasını nasıl kaybettiğini anlatmasını istiyor. Fırat’da peşinde olan adamlardan kaçarken Anetta’nın onu eve aldığını ve onun broşunu gördüğünü, sabah o uyanmadan broşu alıp gittiğini anlatıyor. Daha sonra onu arayan adamların kendisini aramak için Anetta’nın evine girip onu korkuttuğu için hastalanmış olabileceğini söylüyor. Kerem, Fırat’a artık bittiğini ve bir daha karşısına çıkmamasını söylüyor.

Feride, annesinin eşyaları arasında bulduğu gazete parçasında halasının feci bir şekilde öldürüldüğünü öğreniyor. Babasına neden bunu kendisinden sakladığını sorduğunda Faik, yıllarca bu acıyla yaşadığını ondan kendisini anlamasını istiyor. Aziz’de Salih babaya gidip oyunu oynamayı öğrenmek istediğini söylüyor. Salih, o yolda yolcu olmayı isteyen Aziz’e oyunu öğretmeye başlıyor.

Daha sonra Salih baba Aziz’i bir türbeye götürüp ondan Destar sarmasını istiyor. Aziz, o anları daha önce rüyasında gördüğünü hatırlıyor. Feride halasının nasıl öldürüldüğünü öğrenmek için karakola gidiyor. Orada halasının ölüm dosyasında Rüstem diye bir şahsın ifadesini okuyor. Rüstem, Süheyla’ya aşık olduğunu, onu Faik’e yar etmemek için onların karşısına çıkıp ateş ettiğini ama araya Faik’in kız kardeşi girdiğini Süheyla yerine Feride’yi öldürdüğünü yazmıştır.

Aziz ile Feride Rüstem’in cezasını çekip çıktığını öğreniyor ve onun peşine düşüyorlar. Tam onu bulup gerçekleri ondan öğrenecekleri sırada adam başkası tarafından vuruluyor.

Vuslat 34. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Feride Annesinin Katilini Bulabilecek Mi?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler