Ana SayfaDizilerKuzey Yıldızı İlk Aşk Dizisinin Kamera Arkası Görüntüleri Çok Güldürdü!

İlgili Postlar

Kuzey Yıldızı İlk Aşk Dizisinin Kamera Arkası Görüntüleri Çok Güldürdü!

Show Tv ekranlarının en çok izlenen gülme garantili dizisi Kuzey Yıldızı İlk Aşk 17. yeni bölümüyle 18 Ocak Cumartesi günü ekranlara gelecek. Dizinin son bölümünde; Yıldız, Kuzey’in boşanması için gerekli belgeleri Çetin’den ister. Ancak Çetin o belgeler karşılığında Yıldız’dan bir milyon lira para ister. Yıldız, bu parayı ayarlamak için neyi var neyi yok , hatta yıllardır emek verdiğini mandırasını bile satar. Kuzey, Yıldız’ın ne yaptığını anlar ve onu takip eder. Kuzey Yıldız’ın Çetin’e bir çanta dolusu parayı verdiğini görür. Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisinin kamera arkası görüntüleri izleyenleri çok güldürdü.

Kuzey Yıldızı İlk Aşk Dizisinin Kamera Arkası Görüntüleri!

Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisinin kamera arkası görüntüleri yayınlandı. Binlerce kez izlenen komik anlar izleyiciler tarafından çok beğenildi.

İşte Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisinin kamera arkası komik anları….

KUZEY YILDIZI İLK AŞK 16. BÖLÜM ÖZETİ!

Mine ile Gökçe, sevgilileriyle okulu asıp gezmeye gider. Osman ile Emin, onlara rapor alacaklarına söz verir. Doktor Cihan ise rapor vermemekte inat edince Osman ile Emin, sahte rapor hazırlayıp kızlara verir. Emine, torunlarının okulu astığını öğrenip onlara tek ayak üzerinde durma cezası verir. Durumu öğrenen Kuzey, kızların cezasını büyük bir zevkle izler.

Ertesi gün Kuzey, kızlarını alıp okul müdürüne özür dilemek için gider. Hatta müdüre Ömer ve Emin’den uzak durması için kızlarını başka okula almak istediğini söyler. Müdür ise, zaten kızların devamsızlıktan sınıfta kaldığını ve son sahte rapor olayından sonrada okuldan atıldığını söyler. Kuzey, bunu öğrendikten sonra Mine ile Gökçe’yi götürüp ekmek fabrikasında çalışmaları için işe verir.

Yıldız, bankadaki parasını, altınlarını, mandırasını ve arabasını satınca anca Çetin’e vereceği parayı denkleştirir. Kuzey, Yıldız’ın bir telaş içinde olduğunu fark edip onu yakın takibe alır. Yıldız’ın, önce bankaya, sonra kuyumcuya, daha sonra arabasını sattığını görür. Yıldız, Çetin’e parayı verir ve ondan bu durumdan Kuzey’in haberi olmaması ister. Tam oradan çıkarken karşısında Kuzey’le karşılaşır. Kuzey, Yıldız’a o adamla onun ne işi olduğunu sorar.

Kuzey Yıldızı İlk Aşk 17. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Kuzey Yıldız’ın Ne Yaptığını Anlıyor?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler