Ana SayfaDizilerKuzey Yıldızı İlk Aşk 17. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Büyük Buluşma Gerçekleşiyor!

İlgili Postlar

Kuzey Yıldızı İlk Aşk 17. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Büyük Buluşma Gerçekleşiyor!

Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisinin merakla beklenen 17. yeni bölümü 18 Ocak Cumartesi günü ekrana gelecek. Dizinin son bölümünde; Yıldız, Kuzey’in Şule’den boşanması için gerekli belgeleri Çetin’den ister. Ancak Çetin o belgeler karşılığında Yıldız’dan bir milyon lira ister. Yıldız, bu parayı ayarlayabilmek için neyi var neyi yok, hatta yıllardır emek verdiğini mandırasını bile satar. Kuzey, Yıldız’ı takip edip onu Çetin’le görüyor. Dizinin yeni bölüm fragmanında; Büyük buluşma gerçekleşiyor. Yıldız ile Kuzey baş başa yemeğe çıkıyor.

Büyük Buluşma Gerçekleşiyor!

Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisinin 17. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Yıldız Kuzey’e yakalanıyor ama o ne olduğunu anlayamıyor. Çetin’e ulaşamayan Yıldız, dolandırıldığını düşünmeye başlıyor. Mine ile Gökçe, sahte rapor yüzünden mahkemeye çıkıyor. Osman ile Emin ise yaptıkları suçu itiraf edip ne yaptılarsa aşkları için yaptıklarını söylüyor. Doktor Cihan’ın annesi Pembe’yi babasından istiyor. Bıyıkları kesilen Sefer ise kriz geçiriyor. Yıldız ile Kuzey baş başa yemeğe çıkıyor. İkisi de bir birlerine yeniden aşık oluyor.

İşte Kuzey Yıldızı İlk Aşk 17. bölüm 1. fragmanı….

KUZEY YILDIZI İLK AŞK 16. BÖLÜM ÖZETİ!

Mine ile Gökçe, sevgilileriyle okulu asıp gezmeye gider. Osman ile Emin, onlara rapor alacaklarına söz verir. Doktor Cihan ise rapor vermemekte inat edince Osman ile Emin, sahte rapor hazırlayıp kızlara verir. Emine, torunlarının okulu astığını öğrenip onlara tek ayak üzerinde durma cezası verir. Durumu öğrenen Kuzey, kızların cezasını büyük bir zevkle izler.

Ertesi gün Kuzey, kızlarını alıp okul müdürüne özür dilemek için gider. Hatta müdüre Ömer ve Emin’den uzak durması için kızlarını başka okula almak istediğini söyler. Müdür ise, zaten kızların devamsızlıktan sınıfta kaldığını ve son sahte rapor olayından sonrada okuldan atıldığını söyler. Kuzey, bunu öğrendikten sonra Mine ile Gökçe’yi götürüp ekmek fabrikasında çalışmaları için işe verir.

Yıldız, bankadaki parasını, altınlarını, mandırasını ve arabasını satınca anca Çetin’e vereceği parayı denkleştirir. Kuzey, Yıldız’ın bir telaş içinde olduğunu fark edip onu yakın takibe alır. Yıldız’ın, önce bankaya, sonra kuyumcuya, daha sonra arabasını sattığını görür. Yıldız, Çetin’e parayı verir ve ondan bu durumdan Kuzey’in haberi olmaması ister. Tam oradan çıkarken karşısında Kuzey’le karşılaşır. Kuzey, Yıldız’a o adamla onun ne işi olduğunu sorar.

Kuzey Yıldızı İlk Aşk 17. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Kuzey Yıldız’ın Ne Yaptığını Anlıyor?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler