Ana SayfaDizilerSefirin Kızı 5. Bölüm Ön İzleme Yayında! Nare Sancar'la Ne Anlaşması Yapıyor?

İlgili Postlar

Sefirin Kızı 5. Bölüm Ön İzleme Yayında! Nare Sancar’la Ne Anlaşması Yapıyor?

Star Tv ekranlarının yeni gözde dizilerinden Sefirin Kızı iki hafta aradan sonra merakla beklenen 4. yeni bölümüyle ekranlara geldi. Dizinin yayınlanan son bölümünde; Sancar, Nare’nin oralardan gitmesini istiyor. Nare ise iş bulup kızını yanına almak istiyor. Sancar’ın isteğiyle Nare’ye tüm kapılar kapanıyor. Ancak Gediz, Nare’nin anlattıklarına inanıyor ve onu şirkette işe alıyor. Bunu öğrenen Sancar’la Gediz birbirlerine giriyor. Gediz, Nare’ye aşık olduğunu Sancar’a itiraf ediyor. Dizinin yeni bölüm tanıtımında; Sancar ile Nare el sıkışıyor. Nare Sancar’la ne anlaşması yapıyor?

Nare Sancar’la Ne Anlaşması Yapıyor?

Sefirin Kızı 5. bölüm ön izleme yayınlandı. Tanıtımda; Nare’yi hala seven Sancar, onu depreme benzetiyor. Sancar’ın annesi adam tutup, Nare’yi ortadan kaldırma planları yapıyor. Gediz Nare’den, kendisi dağılırken arkasını toplamasına yardım etmesini istiyor. Nare, Sancar’ın karşısına çıkıp ona bir teklifi olduğunu söylüyor. Sancar’la Nare el sıkışıyor. Onların yaptığı anlaşmayı ise Menekşe duyuyor.

İşte Sefirin Kızı 5. bölüm ön izleme….

SEFİRİN KIZI 4. SON BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Sancar, zoraki Menekşe ile birlikte oluyor. Nare, kulübenin önündeki isimleri kazılı ağaca gidip yazıyı tırnaklarıyla siliyor. Sancar, Nare ile konuşmaya gittiğinde onun ellerinin halini görüyor ve  ağaca baktığında isimlerinin silindiğini görüyor. Nare’ye oralardan gitmesini, ona bir ev tutup bakacağını söylüyor. Onun bu teklifine Nare çok sinirleniyor ve iş bulup çalışacağını, kızını da yanına alacağını söylüyor.

Melek, onların tartışmalarını duyuyor ve babasıyla eve dönüyor. Akın, kumar zaafı olan Sefir’in tüm parasını kaybetmesini sağlıyor. Tüm parasını kaybeden Sefir’in milyonlarca liralık kumar oynadığı duyuluyor ve işine son veriliyor. Gediz. Nare’ye şirketlerinin birinde iş buluyor. Ancak, Sancar bunu öğrenip onu işten kovduruyor. Nare, iş aramak için nereye gitse kapılar yüzüne kapanıyor.

Gediz, Nare’nın başına neler geldiğini merak ediyor. Nare, onunda kendisine inanmayacağını söyleyince Gediz, anlatması için ısrar ediyor. Nare, Akın tarafından tecavüze uğradığını, kendisine babasının bile inanmadığını, ertesi gün Türkiye’ye gelip Sancar’la dini nikahla evlendiğini, aynı gece başına gelenleri Sancar’a anlattığını ama onun kendisine inanmadığını ve ondan sonra kendisini uçurumdan attığını anlatıyor.

Gediz, Nare’nin çektiği acılara inanıp ona Sancar’ı karşısına alma pahasına şirkette iş veriyor. Sancar Nare’yi şirkette görünce Gediz’le kavga ediyor. Kavga esnasında Gediz, Nare’ye aşık olduğunu ona itiraf ediyor.

Sefirin Kızı 4. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Nare Sancar’a Restini Çekiyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler