Ana SayfaDizilerÇukur 3. Sezon 17. Bölüm İlk Sahne Yayınlandı! Selim Yamaç'ın Davranışlarına Anlam...

İlgili Postlar

Çukur 3. Sezon 17. Bölüm İlk Sahne Yayınlandı! Selim Yamaç’ın Davranışlarına Anlam Veremiyor!

Show Tv’nin izleyicileri ekrana kilitleyen fenomen dizisi Çukur iki hafta aradan sonra 3. sezon 16. yeni bölümüyle ekranlara geldi. Dizinin yayınlanan son bölümünde; Cem Adriyan süprizi yaşandı. Vartolu, çaldırdığı flaş diski bulup babasının öldürülme anını izliyor. Yamaç’ın babasını öldürdüğünü gözleriyle görüyor. Öfkesinden deliye dönen Vartolu, televizyonu parçalıyor. Yamaç, Çağatay Erdener’e kafa tutuyor ve tüm İstanbul’un duyacağı büyük bir patlama hazırlığı yapıyor. Dizinin yeni bölümden ilk sahne yayınlandı. Selim, Yamaç’ın davranışlarına bir anlam veremiyor ve onunla konuşuyor. Yamaç, abisine babasını öldürdüğünü itiraf edecek mi?

Selim Yamaç’ın Davranışlarına Anlam Veremiyor!

Çukur 3. sezon 17. bölüm ilk sahne yayınlandı. Tanıtımda; Resmen kendisini ateşe attığını gören Selim, onunla konuşur. Ona neler yaşadığını neden kendisini kaybettiğini sorgular. Yamaç, babasını öldürmek zorunda kaldığını itiraf etmek ister ama yapamaz. Selim, Yamaç’ın babasının katili olduğunu öğrenince ne yapacak?

İşte Çukur 3. sezon 17. bölüm ilk sahne….

ÇUKUR 3. SEZON 16. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Çağatay, kendisini anlattıktan sonra Yamaç ondan söz ister ve onun ne kadar büyük olduğu umurunda bile olmadığını ima edip ona kafa tutuyor. Afgan’ın yanına giden Yamaç ona Çağatay’ın kim olduğunu onun gerçekten o kadar güçlü olup olmadığını soruyor. O ise Çağatay’ın ve ailesinin İstanbul’un gerçek sahipleri olduğunu anlatır. Yamaç, duyduklarından fazla etkilenmez.

Çağatay, Efsun’ların evine gidip ona Yamaç’la tanıştığını anlatıyor. Vartolu, Almanya’da tüm parasını ve eşyalarını çaldırıyor. Tam ümidini yitirmişken babasının ölüm videosu kayıtlı olan flaş diski buluyor. Saadet’in de kendisine boşanma davası açtığını öğrenen Vartolu Türkiye’ye dönüyor. Vartolu, Saadet’i alıp bir mekana götürüyor. Orada Cem Adriyan’dan ‘Kum gibi’ şarkısını isteyip sadece ondan o şarkıyı dinlemesini istiyor.

Cumali, Karaca’yı almak için Azer’in evine gidiyor. Ama Karaca amcasına onunla gelmeyeceğini söyleyince Cumali, onun artık Koçovalı olamayacağını söylüyor. Karaca iki aile arasındaki davanın bitmesi için Azer’in yanında kalacağını söylüyor. Ama aslında ikisi de çoktan birbirine aşık olmuştur. Yamaç, Çağatay’ın tüm geçmişini araştırıyor. Selim, Yamaç ile Cumali’yi Çağatay’ın karşısına çıkmalarını engellemek istiyor ancak kardeşleri sözünü dinlemiyor.

Çağatay, müttefiki olmasını istediği için Yamaç’a altın veriyor. Ancak Yamaç, Mahsun’un yardımıyla Çağatay’ın mallarının bulunduğu tırları patlatıyor ve Çağatay’ın verdiği altını da oraya atıyor. Çağatay, olanları gördükten sonra yanında olan Yücel ile Mahsun’a, Yamaç hakkında söylediklerinin doğru olduğunu söylüyor.

Çukur 3. Sezon 16. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Yamaç Büyük Bir Patlama Hazırlığı Yapıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler