Ana SayfaDizilerÇukur 3. Sezon 16. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Yamaç Büyük Bir Patlama...

İlgili Postlar

Çukur 3. Sezon 16. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Yamaç Büyük Bir Patlama Hazırlığı Yapıyor!

Show Tv’nin reyting rekortmeni dizisi iki hafta aradan sonra 16. yeni bölümüyle 13 Ocak Pazartesi günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde kıyametler kopacak. Vartolu, babasının katiliyle yüzleşeceği videoyu izleyip izlememekte kararsızlık yaşar. Yamaç ise bir an evvel Vartolu’nun gerçeği öğrenmesini ister. Vartolu sonunda videoyu açar ve Yamaç’ın babasını vurmak zorunda kaldığı dakikaları izler. Sinirden televizyonu paramparça eden Vartolu şimdi ne yapacak? Dizinin yeni bölüm fragmanında Yamaç, büyük bir patlama hazırlığı yapıyor.

Yamaç Büyük Bir Patlama Hazırlığı Yapıyor!

Çukur 3. sezon 16. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Çağatay Yamaç’a bir tane altın verir ve ona müttefiklerine bundan bir tane verdiğini söyler. Cumali, Karaca’yı Azer’in evinden çıkarmak için harekete geçer. Ancak, Azer’in Karaca’yı vermeye Karaca’nın da gitmeye niyeti yoktur. Çağatay’a bulaşmaması konusunda yapılan uyarılara rağmen Yamaç, ona kafamı tutacak bilinmez ama büyük bir patlama hazırlığı yapmaya girişir.

İşte Çukur 3. sezon 16. bölüm 2. fragmanı….

ÇUKUR 3. SEZON 15. BÖLÜM ÖZETİ!

Efsun, Azer’in Yamaç’ı öldürmeyi bir türlü becerememesi sonucu olaya el atar. Azer’in topladığı Çukur’un bütün düşmanlarına kendini tanıtır ve Yamaç’a karşı güçlerini birleştirerek külçe altınları ortaya çıkarır. Mahsun’un geri gelmesiyle Yamaç onunla büyük bir yüzleşme yaşar. Mahsun, Yamaç’tan kendisini affetmesini ister ve sırf bu nedenle Yamaç’ı gölgesi gibi takip edip onun hayatını kurtarır.

Mahsun, buna Sena için yaptığını söyler. Ancak Mahsun’un Sena’nın adını ağzına almasına çok sinirlenir. Mahsun, Yamaç’a kendisini affettirmek için adam bile öldürür. Ama Yamaç, yine de onu affetmez. Cumali, polislere yakalanma tehlikesi yaşar. Vartolu, babasının ölüm videosunu almadan Almanya’dan dönmek istemez. Paket çocuğu yok etmek isteyen adamları karşısına alıp onu dazlaklara teslim edip flaş belleği almayı başarır.

Karaca ile Azer arasındaki gerginlik devam ediyor ama bu gerginlik aynı zamanda ikiliyi bir birine yaklaştırır. Efsun, Yamaç’a o altınları alarak kendisini de büyük tehlikeye soktuğunu onunda tehlikede olduğunu söyler. Çağatay, haber gönderip Yamaç’ı ayağına çağırır. Tam bir güç gösterisi yapan Çağatay, Yamaç’ın gözü önünde mallarını taşımak istemeyen gemileri patlatır ve ondan altınlarını ister.

Çukur 3. Sezon 16. Bölüm Fragmanı Yayında! Vartolu Babasının Katilinin Kim Olduğunu Öğreniyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler