Ana SayfaDizilerVuslat 36. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Aziz Rüstem'i Kimin Öldürmek İstediğini Öğreniyor!

İlgili Postlar

Vuslat 36. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Aziz Rüstem’i Kimin Öldürmek İstediğini Öğreniyor!

TRT 1 ekranlarının en çok sevilen dizilerinden Vuslat 36. yeni bölümüyle 13 Ocak Pazartesi günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Tahsin Nehir’e, kendisinin Aziz ile tehdit edildiğini anlatır. Aziz, babasının Kelebek’ten korktuğunu anlayıp onun kim olduğunu sorar. Fırat ise birileri tarafından kaçırılır. Dizinin yeni fragmanında; Aziz, Rüstem’i kimin öldürmek istediğini öğreniyor. Duydukları karşısında şok oluyor.

Aziz Rüstem’i Kimin Öldürmek İstediğini Öğreniyor!

Vuslat 36. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Fragmanda; Aziz, Kelebek’in peşine düşüyor ve onun kim olduğunu öğrenmeye çalışıyor. Feride Azize, ne olursa olsun, kim ne yaparsa yapsın birbirlerinden ayrılmayacaklarını söylüyor. Bülent, Fırat’ı kaçırıp ondan ailesinin Korkmaz Holdingde hissesinin olduğunu öğreniyor. Aziz, Rüstem’in konuşmaması için onu öldürmek isteyen kişinin babası olduğunu öğreniyor.

İşte Vuslat 36. bölüm 2. fragmanı…

 

VUSLAT 35. BÖLÜM ÖZETİ!

Aziz ile Feride, Rüstem’i bulup konuşacakları sırada bir çatışma olur ve Rüstem yaralanır. Aziz ile Feride, Rüstem’i birilerinin susturmak istediğini anlarlar. O kargaşa arasında Rüstem kaçar. Kerem. adamlarından Rüstem’i kaçırdıklarını öğrenip öfkelenir. Tahsin’de Rüstem’in kaçtığını öğrenip adamlarına onu bulup öldürmelerini ve ölüsünü gömdükten sonra karşısına çıkmalarını ister.

Aziz, babasının şirkette kendisine karşı örgütlendiğini öğrenir. Tahsin, Bülent’in isteği üzerine şirketin başından Aziz’i alıp Kerem’i getirmek ister. Aziz, yönetim kurulu toplantısında babasının karşısına güçlü çıkabilmek için geniş bir araştırma yapıp en güçlü şirketleri arkasına almayı planlar. Yağmur, Kelebek figürünün bir kişiye veya örgüte ait olacağını Tahsin’in de ondan korktuğunu anladığını Aziz’e anlatır.

Fırat, annesinin isteği üzerine Zehra’nın evine gizlice girer. Anetta’yı orada bulacağını zannederken tanımadığı bir kadınla karşılaşır. Fotoğrafını çekip annesine gösterir. Annesi hemen onun Alis olduğunu anlar. Zehra, daha önceden Süheyla ile çalıştığını birlikte para kazandıklarını ama onun para almadığını Feride’ye anlatır ve o paraya dokunmadığını ona vermek için sakladığını anlatıp dükkanı açması için o parayı ona verebileceğini söyler.

Feride, önce kabul etmese de babasının sokaklarda para kazanmak için salep sattığını görünce fikri değişir. Kerem Tahsin’den anneannesiyle dedesinin hala nikahlı olduğunu öğrenir. Aziz, yönetim kurulu toplantısına güçlü bir şekilde hazırlanıp şirkete gider.

Vuslat 36. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Aziz Kelebek’in Kim Olduğunu Bulabilecek Mi?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler