Ana SayfaDizilerKadın Dizisi Ne Zaman Final Yapacak?

İlgili Postlar

Kadın Dizisi Ne Zaman Final Yapacak?

Fox Tv ekranlarının 3 sezondur büyük bir beğeniyle izlenen dizisi Kadın 78. yeni bölümüyle 14 Ocak Salı günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Arif, Şirin’in Sarp’ı öldürdüğünü öğreniyor. Onun bu büyük itirafını ses kaydı alan Arif, duyduklarını aileye anlatıyor. Bahar, duydukları karşısında büyük üzüntü yaşıyor. Enver ise, kızının artık cezasını çekmesini, hemde tedavi olmasını istiyor. Fox Tv Kadın dizisinin final yapacağını açıkladı. Kadın dizisi ne zaman final yapacak?

Kadın Dizisi Ne Zaman Final Yapacak?

Büyükten küçüğe herkesin beğenerek izlediği Kadın dizisi final yapıyor. Dizi 81. son bölümüyle 4 Şubat Salı günü ekranlara veda edecek. Dizinin final yapması büyük bir izleyici kesim tarafından tepkiyle karşılandı. Bazı izleyiciler ise dizinin artık final yapması gerektiğini, artık diziyi uzatacak konu kalmadığını dile getirdi.

KADIN DİZİSİ 77.  BÖLÜM ÖZETİ!

Bahar ile Arif arasındaki kırgınlık biter. İkili tekrar bir araya gelmeye karar verir. Bahar, Ari’in kendisine hediye ettiği kolyeyi takarak cevabını vermiş olur. Arif, Bahar’ın başının belada olduğunu anlar ve ona yardım eder. Enver, evde bir silah bulur. Bahar ile Arif ise silahı alıp apar topar denize atmak için yola düşerler. Kimseye görünmeden denize atmak için hayli uğraşırlar.

Deniz kıyısında sohbet ediyormuş gibi yapıp, sonra silahı denize atarlar. Ama Şirin, yine yapıyor yapacağını ve o silahı babasından önce bulup başka bir paketle değiştirir. Silahı da yanına alır. Arif ile Bahar ise Şirin’in silahı sakladığından habersiz silahtan kurtulduklarını düşünüp rahatlarlar. Şirin elindeki silahla yine ne kötülük düşünecek? Tüm bu olaylar Bahar ile Arif’i bir birlerine yakınlaştırır.

Bahar ile Ceyda, çocukların hediyelerini alıp hazırlar. Nisan ile Doruk, hediyelerini hem merak eder ve açmak için sabırsızlanır. Enver de yiyecek tabakları hazırlayıp Bahar’a gider ve Şirin’i çağırmaz. Arif’te hediyelerini alıp Bahar’a gider. Şirin tek başına kalır. Yaptığı kötülüklerden artık kimse ona güvenmez. Herkes mutlu bir şekilde yeni yıla girmeye hazırlanırken gelen gürültüyle irkilirler.

Kadın Dizisi 78. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Şirin’in Katil Olduğu Ortaya Çıkıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler