Ana SayfaDizilerZümrüdüanka Dizisinin Yayın Günü Belli Oldu! Dizinin Fragmanları Büyük İlgi Gördü!

İlgili Postlar

Zümrüdüanka Dizisinin Yayın Günü Belli Oldu! Dizinin Fragmanları Büyük İlgi Gördü!

Fox Tv ekranlarının yeni dizisi Zümrüdüanka 2020 yılının iddialı yapımları arasında yer alacak. Başrollerini Alp Nevruz ve Ceren Yılmaz’ın paylaştığı dizinin yapımcılığını Pastel Film üsteniyor. Dizinin senaryosunu Can Sinan kaleme aldı. Zümrüdüanka’nın yönetmen koltuğunda ise Cemal Şan oturuyor. Cemal Şan, aynı zamanda Hercai dizisinin de yönetmenliğini yapıyor. Dizinin fragmanları büyük ilgi gördü. Zümrüdüanka dizisinin yayın günü belli oldu.

Alp Navruz Kimdir?

Zümrüdüanka Dizisinin Yayın Günü Belli Oldu!

Kapadokya’da çekilen Zümrüdüanka dizisinin oyuncu kadrosunda Ayten Uncuğlu, Hatice Aslan, Serhat Özcan, Miray Akay, Elif Çakman, Sebahat Kumaş, Mine Kılıç, Simge Selçuk, Korkmaz Aslan, Asiye Dinçsoy, Pelin Abay, Doğa Zeynep Doğuşlu, Barış Küçükgüler, Serkan Acay, Gökhan Bekletenler, Eren Demir, Umut Karadağ ve Nazlı Pınar Kaya yer alıyor.

Zümrüdüanka 25 Ocak Cumartesi saat 20:00’da Fox Tv’de ilk bölümüyle ekranlara gelecek.

İşte Zümrüdüanka dizisinin fragmanları….

Geçtiğimiz yılın aralık ayında final yapan Elimi Bırakma dizisinde Cenk karakterini canlandıran Alp Nevruz, ara vermeden yeni bir dizi projesine daha imza attı. Fazilet Hanımın kızları dizisinde yıldızı parlayan Alp Navruz, Zümrüdüanka ile tekrar izleyicisiyle buluşacak.

ZÜMRÜDÜÜNKA DİZİSİNİN KONUSU!

Kapadokya’da çekilen dizi bir aşk hikayesini konu alıyor. Zümrüdüanka kuşunun hikayesinden esinlenen dizi, büyük mücadeleler sonucunda sevdiklerine kavuşan iki aşığın hikayesini anlatıyor.

ZÜMRÜTÜ ANKA KUŞUNUN HİKAYESİ!

Rivayete göre bilgi ağacının dalları arasında yaşayan ve bütün kuşların sorularını cevaplayan bilge Zümrüdü Anka kuşu bir gün ortadan kaybolur. Kaf dağının ardında olduğunun haberini alan kuşlar ona ulaşmak için 7 dipsiz vadiyi aşmaları gerekmektedir. Bu vadiler Nefs, Aşk, Cehalet, İnançsızlık, yalnızlık, dedikodu ve benlik vadileridir. Kuşlar birer birer bu vadileri geçerken bir çoğu yolda kendini kaybeder, bir çoğu da Kaf dağına ulaşamadan geri döner. Ancak bunlardan sadece 30 tanesi Kaf dağının arkasına ulaşır.

Aslında bu vadilerin geçen kuşların her biri Zümrüdü Anka kuşudur. Nefesleri ve benliklerinden sıyrılıp bilgeliğe ulaşan bu kuşlar küllerinden yeniden doğar. Bu hikayede Sabır, emek ve gayret sarf etmenin ve başarmanın önemi vurgulamaktadır.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler