Ana SayfaKimdirHatice Aslan Kimdir?

İlgili Postlar

Hatice Aslan Kimdir?

Sevilen oyuncu Hatice Aslan kimdir? Çok sayıda dizi ve sinema filminde oynayan deneyimli oyuncu Hatice Aslan’ın yaşamından önemli köşe başlarına yakından bakalım.
Bugün Doğan Ünlüler

Hatice Aslan Kimdir, Ne Zaman Doğdu?

Hatice Aslan, 1962 yılında Sivas’ta doğdu. Kalabalık bir ailenin içinde yetişen Hatice Aslan lise eğitimini Sivas’ta tamamladı. Abisinin görev yerleri nedeniyle Elazığ, Muş gibi şehirlerde de yaşadı. Ankara Devlet Tiyatrosu oyuncusu olan Hatice Aslan lisans eğitimini 1979 ve 1983 yıllar arasında Ankara Devlet Konservatuarı’nda gerçekleştirdi. 1986 senesinde Devlet tiyatrosu görev yeri İzmir oldu. Televizyon ile tanışması fenomen dizi Ferhunde Hanımlar ile gerçekleşti. Zaten bu dizinin oyuncu kadrosu, büyük oranda devlet tiyatrosu oyuncularından meydana geliyordu. Kınalı Kar, Hürrem Sultan, En Son Babalar, oynadığı diğer diziler arasındadır. Oyuncu 2018 yılı itibari ile ekranlara yeni gelecek olan Adı Zehra adlı oyunda yer almaya başlayacak. Bu dizi ile şu an için beklentileri arttırmış durumda. (2018)

Üç Maymun filminde Ercan Kesal’ın sevgilisi rolünü çok başarılı şekilde oynamıştır. Bu film, önemli ödüller almasına da vesile oldu. Biri 12, diğeri 8 yıl süren iki evliliği oldu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler