Ana SayfaKimdirAlara Bozbey Kimdir? Ata Demirer'in Sevgilisi Alara Bozbey Kimdir?

İlgili Postlar

Alara Bozbey Kimdir? Ata Demirer’in Sevgilisi Alara Bozbey Kimdir?

Ata Demirer’in sevgilisi Alara Bozbey kimdir? “Dolunay” dizisinden ‘Demet’ rolüyle tanıdığımız güzel oyuncu Alara Bozbey kimdir? 2018 yılına, ünlü komedyen Ata Demirer ile sevgili olarak giren oyuncu Alara Bozbey kimdir?

Alara Bozbey kimdir

Alara Bozbey, 21 Şubat 1986’da Litvanya’da doğmuştur. Asıl adı Aliona’dır. 1.61 cm boyunda 51 kilo ve Kova burcudur. Anne ve babası Litvanyalı olan oyuncunun, ailesi ayrıldıktan sonra annesi bir Türk’le evlendi. Annesiyle birlikte İstanbul’a yerleşen güzel oyuncu hem Türkçe öğrenmiş hem de Türk vatandaşı olmuştur. Türk vatandaşlığına geçtikten sonra gerçek adı olan ‘Aliona’ ismini ‘Alara’ olarak değiştirmiştir. Bozbey’in hayatı, oyunculuk eğitimi almasıyla değişmiştir.

Alara Bozbey kimdir

2004 yılında ilk oyunculuk deneyimine, “Yabancı Damat” dizisi ile başlamıştır. Ardından, birçok TV dizisinde yer almıştır. En son 2017 yılında, Star TV ekranlarında yayınlanan; Can Yaman ve Özge Gürel’in başrolünü paylaştığı “Dolunay” dizisinde ‘Demet’ karakterini canlandırdı.

Alara Bozbey Çalışmaları



Bugün Doğan Ünlüler

Rol Aldığı Dizi Filmler

Dolunay (2017-Demet), Gamsız Hayat (2015-Aslı), Bedel (2015), Benim İçin Üzülme (2012-1. Sezon-Canan), Karadağlar (2010), Adanalı, Prenses Perfinya (2008-Perfinya), Hepsi 1 (2007), Arka Sokaklar (2006), Yabancı Damat (2004)

 

 

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler